Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si červený kabát jako Julia Roberts!

18. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co takhle rozzářit pochmurné podzimní dny červeným kabátkem? Podobný nosí i herečka Julia Roberts!

Štíhlá a vysoká herečka Julia Roberts si spíše než na osobitém módním stylu zakládá na svém širokém úsměvu a přirozeně vypadajících zdravých vlasech, o které se jí již několik let stará její dvorní kadeřnice a kamarádka v jednom Lyndell Quiyou. Co se týče oblečení, nechává si Julia radit od odbornice Elizabeth Stewart, která obléká mnoho slavných, například Cate Blanchett.

Julia Roberts nejčastěji obléká elegantní kalhotové kostýmky, malé černé šaty a volnější halenky. Když si vybírá večerní šaty, její nejčastější volbou jsou ty, které pocházejí z dílny Valentino.

Buďte jako Julia Roberts

Na podzim mají všichni chuť zabalit se do temných kabátů a bundiček. Zkuste vystoupit z davu a pořiďte si veselý červený kabát, který zvedne náladu vám i okolí. Podobný nosí i věčně usměvavá Julia Roberts, která v něm vypadá fantasticky.

Julia Roberts září v červeném kabátku
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: www.zoot.cz, 1379 Kč, New Yorker, 799 Kč a TopShop, cca 2700 Kč