Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Zachumlejte se do svetru: Trendy jsou kardigany i roláky!

  • 14. října 2015 | 06:00

    Odmítáte se v půli října balit do péřových bund a kabátů? Skvělým řešením jsou hřejivý svetr, rolák nebo kardigan, které vám umožní ještě chvilku dělat parádu ve vašem oblíbeném trenčkotu nebo koženém křiváku. Ukážeme vám, které svetry jsou letos na podzim i v zimě trendy. 

  • Stará dobrá klasika

    Mango, 1299 Kč
    Autor: archiv firem
    Již několik desítek let vévodí všem typům svetrů klasika v podobě huňatého pleteného svetru přes hlavu. Ten vás dokonale zahřeje během podzimních i zimních procházek nebo na cestě do práce, ale také ho můžete využít na lyžování i další zimní sporty. Nebojte se, že když se v zaměstnání svléknete do svetru, způsobíte pozdvižení. Svetry mohou být i skvělou součástí elegantního outfitu. Ať už tedy obléknete pouzdrovou sukni nebo oblíbené džíny, vždycky bude pletený svetřík vypadat skvěle.
  • Roláky jsou zpět

    www.zoot.cz, 459 Kč
    Autor: PP
    Že je rolák asexuální a příliš upjatý? Nesmysl! Letos se stal povinným kouskem každého podzimního i zimního outfitu. Můžete si vybrat rafinovaný těsný rolák, který se bude skvěle hodit jak k džínám, tak i k sukni, nebo oversized, který je zase maximálně pohodlný. A pamatujte, že padnoucí svetřík, který dokonale kopíruje vaše křivky, může být často mnohem více sexy než prvoplánový výstřih.
  • Ležérní kardigany

     

    Mango, 1299 Kč
    Autor: archiv firem
    Třetím svetrem, který by vám neměl chybět, je rozhodně kardigan. Pokud si troufnete, pořiďte si ho v maxi délce sahající klidně až ke kotníkům. Moderní jsou však i ty kratší. Skvěle se s jejich pomocí vrství a naprosto nejlépe vypadají v kombinaci s rozepnutou koženou bundou. Všechny ženy také ocení, že na rozdíl od svetrů, které se oblékají přes hlavu, kardigan nikdy nezničí účes ani nerozmaže make-up.

     

    Video se připravuje ...
    5 skvělých způsobů, jak si na podzim uvázat šátek! • VIDEO: Adam Balažovic

Diskuse ke článku
.