Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Lucie Benešová oslnila v béžovém modelu

12. října 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Inspirujte se třeba herečkou Lucií Benešovou, která následuje aktuální módní trendy, ale zároveň je vždy elegantní.

Herečku Lucii Benešovou určitě znáte ze seriálů Ulice nebo Gympl s (r)učením omezeným. S hercem Tomášem Matonohou společně vychovávají čtyři děti, ale ani to herečce nezabrání v tom, o sebe pečovat a sledovat žhavé módní trendy.

Ráda nosí pohodlné a základní kousky, kterým vždy dodá šmrnc trendy doplňkem. Ve volném čase nosí nejraději džíny, tričko a tenisky. I v obyčejném sportovním outfitu vypadá úchvatně.

Buďte jako Lucie Benešová

Na premiéru filmu PAN vyrazila v ležérním outfitu, který ladila do podzimních béžových odstínů. Plátěné kalhoty a bílá halenka jsou kousky, které by neměly v šatníku žádné ženě chybět. Jednoduchou kombinaci doplnila o trendové pončo, které je letos snad největším podzimním hitem. Skvěle ladí i klobouk a lakované polobotky, které dávají modelu nádech pánské elegance.

Lucie Benešová sleduje módní trendy
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Pončo: www.zoot.cz, 829 Kč, kalhoty: www.zoot.cz, 1129 Kč, klobouk: F&F, 439 Kč, boty: CCC, 999 Kč a náhrdelník se sovičkou, www.poshme.cz, 279 Kč

Video se připravuje ...
Lucie Benešová je velká milovnice vína • VIDEO: Adam Balažovič