Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Gwyneth Paltrow je sexy i ve svetru!

2. října 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají zahraniční celebrity? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Tentokrát jsme se inspirovaly herečkou Gwyneth Paltrow, která neztrácí sex-appeal ani v obyčejném svetru a džínech.

Dvojnásobná maminka byla v roce 2013 vyhlášena magazínem People nejkrásnější ženou planety. Herečka přiznala, že miluje jídlo, což musí kompenzovat každodenní tvrdou dřinou.

Od té doby, co má herečka Gwyneth Paltrow dvě děti, preferuje oblečení, které je jak trendy, tak i pohodlné. Zkrátka pohodlné a šik oblečení, které je stylové, ale zároveň praktické. Láska k botám však přetrvává. Ve své sbírce jich má několik desítek, a přestože oceňuje praktičnost, je jich mnoho i na velmi vysokém podpatku. Mezi nejoblíbenější kousky hereččina šatníku však patří svetry. Sama přiznává, že je citlivá na chlad, a tak se snaží pomocí nejrůznějších svetříků a kardiganů udržovat v teple.

Buďte jako Gwyneth Paltrow

Svetřík zvolila krásná herečka i na cestování letadlem. Pruhovaný svetr doplnila o bílou košili, skinny džíny a kotníkové boty na podpatku, které jí opticky prodloužily nohy. Za povšimnutí stojí i praktická maxikabelka, která je na cestování jako stvořená.

Gwyneth Paltrow vypadá skvěle i v obyčejném svetru
Autor: archiv firem, profimedia.cz
Svetr: F&F, 399 Kč, košile: www.zoot.cz, 1529 Kč, džíny: www.zoot.cz, 1399 Kč, boty: Deichmann, 999 Kč a kabelka: Aldo, 1399 Kč