Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Znáte deštník do každého počasí a pro dobrou náladu?

23. září 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Příroda bez upozornění mění naše plány, a my tedy musíme být vždy připraveni a bránit se proti silnému větru a dešti správně vybraným deštníkem. Jaký by ten deštník měl být? Na co při jeho výběru dbát? Bude se mi líbit vzhledově? S odpověďmi na tyto otázky vám poradíme, a navíc přidáme i další zajímavosti.

Deštník do každého počasí

Internetový obchod Bluntumbrellas byl vytvořen proto, aby si v něm každý vybral přesně ten deštník, po kterém touží. Navíc si ho můžete objednat z pohodlí domova a neztrácet čas obcházením nejrůznějších obchodů. O tom, že si zcela jsitě vyberete, nepochybujeme! Deštníky Blunt mají totiž neobvyklý, ale hlavně funkční design, který je viditelný už z dálky díky průhlednému nebo pestrému zbarvení, neobvyklému tvaru či zdobení. Všechny tyto faktory vám hravě pomohou vyniknout a především v sychravém počasí vykouzlí úsměv na tváři ostatním.

Autor: www.bluntumbrellas.cz

Svůj deštník budete milovat!

Deštníky Blunt slouží svým uživatelům nejen svou funkčností, ale i jako stylové doplňky. Z široké škály barevných odstínů a nejrůznějších provedení si vybere každá z vás. V nabídce jsou roztomilé dívčí růžové, pestré a mladě působící deštníky, ale naleznete zde i klasické tmavé provedení. Třešničkou na dortu je to, že deštníky Blunt se vyrábí i pro pány, takže můžete svým protějškům pořídit krásný a praktický dárek.

Výběr deštníku nepodceňujte!

Deštník zpravidla nebývá klasickou součástí běžného outfitu, ale i on o vás mnohé prozradí. Například lidé, zakládající si na designu, preferují tyčové deštníky a ti praktičtější si většinou vyberou skládací verzi, kterou mohou vzít kamkoliv s sebou. Nenechte se však zmýlit, i stylový deštník může být kvalitní. Pokud nechcete svého výběru litovat, zaměřte se na spolehlivost konstrukce, čím méně dílů, tím má deštník větší životnost, na kvalitu materiálu kopule, mechanismus skládání a pohodlnost a praktičnost rukojeti.

Autor: www.bluntumbrellas.cz

Technologie deštníků Blunt

Technologie Blunt byla vynalezena na přelomu tisíciletí konstruktérem z Nového Zélandu - inženýrem Greigem Brebnerem. Jednoho dne, když vyšel do špičky velkoměsta z londýnské kanceláře, tak slabě začalo pršet. Překvapivě jemný déšť se proměnil ve skutečný liják a obrátil naruby deštník kolemjdoucímu, který hrotem konstrukce málem poranil oko vysokému Novozelánďanovi. Greig si uvědomil, že se něco musí změnit, protože konstrukce deštníku zůstává beze změny už téměř sto let. Neváhal a pustil se do vývoje nové  technologie. Aby byly deštníky bezpečné  nejen pro majitele, ale i kolemjdoucí, když silný déšť s větrem znepříjemňují cestu městem. Výsledkem byl tzv. Systém radiálního zatížení (Radial Tensioning System, RTS), který je nedílnou součástí unikátní technologie BLUNT.

Video se připravuje ...
 • VIDEO: www.bluntumbrellas.cz

Tento systém umožňuje rozložení síly větru po celém povrchu deštníku.  Tento Nový design zajišťuje deštníku pevnou aerodynamickou konstrukci, která je schopna odolat těm nejdrsnějším klimatickým podmínkám. Tkanina, která se používá  na výrobu pláště je z polyesteru Quick Dry, a je tak  zcela vodotěsný a velmi rychle usychá.

Autor: www.bluntumbrellas.cz

Výhody deštníků Blunt

- nejširší výběr

- aktraktivní design

- kvalita kontrolovaná odborným testováním

- dostupné ceny

- pevné a moderní materiály

- inovační technologie

- záruka kvality a dlouholetého fungování

Více naleznete na www.bluntumbrellas.cz