Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 skvělých triků pro ženy s malými prsy!

  • 23. září 2015 | 06:00

    Přestaňte se trápit tím, že se vaše prsa horlivě nedmou z výstřihu. V tomto případě platí, že každá žena chce to, co nemá. Majitelky velkých ňader si zase tiše sní o pevných jedničkách. Vám však stačí osvojit si několik jednoduchých triků, které vašim ňadrům opticky přidají na objemu. Poradíme vám, jaké to jsou!

  • Podprsenka musí padnout

     

    Myslíte si, že výběr podprsenky je zásadní jen pro ženy s velkými ňadry? Omyl! I malá prsa potřebují dokonale padnoucí podprsenku. Při nákupu spodního prádla vždy dodržujte tyto zásady:

     

    1. Přeměřte se a zvolte obvod podprsenky menší klidně o 5-10 centimetrů. Je třeba počítat s elasticitou materiálu i následným povolením. Chyťte podprsenku za zapínání a zkuste jí odtáhnout od zad. Při ideálním obvodu by měl vzniknout prostor zhruba na dva prsty.

    www.zoot.cz, 799 Kč
    Autor: PP

     

    2. Zadní část podprsenky musí být v pravém úhlu s lokty a zapínání musí být přesně uprostřed zad.

    3. Ramínka by se neměla zařezávat! U vhodně zvolené podprsenky mají ramínka pouze doplňující funkci.

     

    4. Kostice musí přesně kopírovat měkkou tkáň prsu po celé délce a končit až u podpažní jamky. Po celodenním nošení nesmí nikde na kůži zanechávat otlaky ani mírně začervenalá místa. V opačném případě máte malý košíček.

     

    5. Když zvednete ruce nahoru, podprsenka musí zůstat na svém místě! Pokud se posune směrem nahoru, nezvolila jste vhodnou velikost.

  • Půlroční životnost

    Marks & Spencer, 799 Kč
    Autor: archiv firem
    I když najdete tu pravou podprsenku, doporučuje se každý půl rok znovu přeměřit a opět vyrazit do obchodu. Vaše velikost se totiž může během šesti měsíců změnit vlivem cvičení, stresu, diet nebo třeba hormonů a vaše dříve skvěle padnoucí podprsenka se může proměnit v prádlo, které vám nevzhledně odstává nebo vás naopak nepříjemně tlačí.
  • Klasické push-upky

    F&F, 299 Kč
    Autor: archiv firem
    Může se zdát, že push-up podprsenky už jsou dávno přežitek, ale není to tak. Podprsenky s vyplní v košíčku totiž milují nejen ženy s malými prsy, ale i ty s velkými, protože díky té správné push-upce vypadají velká ňadra pevnější. Vám skvěle poslouží, když se rozhodnete pro hluboký výstřih. Pozor však, aby vám příliš neodstávala a při drobném předklonění váš drobný podvod nebyl odhalen.
  • Sportovní podprsenka

    www.magic-outlet.cz, 304 Kč
    Autor: PP
    I ženy s malými ňadry by měly na sport nosit kvalitní sportovní podprsenku. Díky ní si můžete pohyb více užívat, ale stejně důležitý je i fakt, že pečuje o krásu a zdraví našeho poprsí. Během cvičení se totiž i malá prsa pohybují nejen nahoru a dolů, ale také do stran. Zdánlivě neškodné pohupování může nenávratně poškodit vazy, které drží tvar poprsí, a může tak dojít k ochabnutí. Pokud cvičíte jógu nebo posilujete, postačí vám klasická bezešvá lambáda. Pro sporty s vysokou zátěží, jako jsou běh, jízda na koni nebo třeba tenis, volte vyztužené a velmi pevné modely.
  • Optické klamy

    H&M, 799 Kč
    Autor: archiv firem
    Docílit optického zvětšení hrudníku se snadno dá i pomocí správných střihů a barev. Ideální jsou topy a šaty s volánky a výraznými vzory v oblasti hrudníku. Skvěle poslouží i vršky nebo šaty projmuté nebo přepásané těsně pod prsy. Ty především opticky zužují pas, díky kterému však více vynikne hrudník. Oblékejte se do pestrých barev a vyhýbejte se širokým nohavicím, které by opticky zmenšily horní část vašeho těla.
  • I slavné ženy mají malá prsa

    Slavné ženy udělaly z malých ňader přednost!
    Autor: profimedia.cz
    Pokud vás vaše malá ňadra trápí, podívejte se na slavné krásky, které z nedokonalosti udělaly přednost. Třeba herečka Kiera Knightley si svoje malá prsa nemůže vynachválit. Tvrdí, že se díky nim nemusí stydět nahá ve filmu, protože prý nikoho nezajímají. Éterická Kiera se nebojí velkých výstřihů a obepnutých topů. Stejně hrdá je na svůj hrudník i topmodelka Kate Moss, která svá malá prsa klidně vystavuje na pláži i na přehlídkových molech.

    Když zabrousíme lehce do historie, vzpomeneme si i na legendu Audrey Hepburn, která se stala ikonou i s malými ňadry. Dokonce si i vymyslela svůj vlastní styl vyhovující její postavě, kterým inspirovala ženy po celém světě.

Diskuse ke článku
.