Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Zoufalka Eva Longoria vsadila na bílou!

17. září 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají zahraniční celebrity? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Dnes jsme si posvítili na hvězdu seriálu Zoufalé manželky Evu Longoria, která si před pár dny kráčela New Yorkem ve sněhobílém modelu.

Herečku Evu Longoria si většina lidí pamatuje především z oblíbeného seriálu Zoufalé manželky, kde ztvárnila vysloužilou modelku Gabriel. Jak v seriálu, tak i ve skutečnosti nedá Eva dopustit na vysoké boty, protože měří pouhých 157 centimetrů, ale ve volném čase (když se skoro nikdo nedívá) klidně vklouzne i do plochých sandálků a užije si pohodlnou procházku.

Evin styl je nadčasový, vkusný a hlavně elegantní. Ať už se vydá na slavnostní předávání cen, na nákupy nebo na večeři, vždy vypadá naprosto bezchybně a její model je perfektně sladěný.

Šatů není nikdy dost

Většinu hereččina šatníku tvoří právě šaty. Poslední letní paprsky si Eva užívá ve sněhobílých šatech se špagetovými ramínky, které doplnila o stejně romantické a decentní doplňky. Na podzim se dá tento model "zateplit" díky lehkému a stylovému sáčku nebo džínové bundičce.

Eva Longoria
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Sluneční brýle: F&F, 119 Kč, náhrdelník: H&M, 149 Kč, klobouk: Mango, 899 Kč, šaty: www.zoot.cz, 1249 Kč, kabelka: www.zoot.cz, 929 Kč a hodinky: S.T.A.M.P.S., cca 1100 Kč.