Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Pravá blondýnka Reese miluje jednoduchost!

16. září 2015 | 12:00

Líbí se vám, jak se oblékají zahraniční celebrity? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás my zjistíme! Dnes je na řadě ležérní outfit křehké herečky Reese Witherspoon. Buďte i vy jako pravá blondýna.

Reese Witherspoon je nejen skvělá herečka, ale také módní ikona, která se v žebříčcích nejlépe oblékaných celebrit drží už pár let na špici. A není divu, její osobitý módní styl je totiž snadno rozpoznatelný, a navíc může být inspirací pro každou ženu. Reese totiž nevyhledává extravaganci, ale dává přednost ležérní eleganci. 

Představitelka Pravé blondýnky ráda kombinuje pouzdrové a áčkové sukně s klasickými košilemi nebo barevnými svetříky. Nedá dopustit ani na pohodlné džíny, které však vždy doplní nápadnými lodičkami. Pokud chcete být stejně jako Reese na ulici vidět, nikdy nezapomeňte na doplňky. Herečka miluje klobouky, velké kabelky, sluneční brýle a nápadné náhrdelníky.

Inspirujte se

Ze všech jejích modelů jsme vybraly jeden z nejčerstvějších, ve kterém se před pár dny Reese procházela po ulicích v Santa Monica. Sportovně elegantní outfit můžete snadno napodobit. Víme, kde pořídíte jednotlivé kousky, které vás nebudou stát majlant!

Reese Witherspoon a její ležérní model
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Sluneční brýle: F&F, 179 Kč, kabelka: F&F, 499 Kč, lodičky: www.zoot.cz, 1199 Kč, náhrdelník: www.zoot.cz, 469 Kč, top: Lindex, 899 Kč a džíny: Mango, 549 Kč