Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podzimní kousky, bez kterých se v září neobejdete!

  • 7. září 2015 | 06:00

    Jak jinak se smířit s tím, že prázdniny končí a léto už pomalu taky, než vyrazit do obchodů a pořídit si zbrusu nové podzimní kousky, ve kterých budeme v září (i v dalších měsících) zářit! Podívejte se na pět trendů, které prostě musíte co nejdříve mít.

  • Kimono

    Mango, 1999 Kč
    Autor: archiv firem
    Kimono pozvolna proplouvá z letní sezony do té aktuální podzimní jen s drobnými změnami. Barvy nejsou tak zářivé jako ty letní, ale spíše se podobají spadanému listí a materiály nejsou tak lehké a vzdušné, ale naopak nás dokonale zahřejí. A že jste o kimonu ještě neslyšela? Je to vlastně takový svetřík se širokými rukávy, který je velmi často ozdoben třásněmi nebo páskem. Díky svému neotřelému designu udělá i z obyčejného modelu outfit hodný hollywoodské hvězdy.
  • Rolák

    Vyražte do obchodu a udělejte si radost!
    Autor: archiv firem
    Roláky jsou už druhou sezonu hitem. Vypadají skvěle s kalhotami, sukní i schované pod košilovými šaty, a navíc opticky prodlužují celé tělo. A věřte nebo ne, obepnutý rolák je mnohdy mnohem více sexy než prvoplánový hluboký výstřih. Alespoň muži pořádně potrénují svou fantazii.
  • Džínová bunda

    magic-outlet.cz, 537 Kč
    Autor: PP
    Mezi módními trendy existuje jen několik málo kousků, které jsou stejně nadčasové jako právě džínová bundička, která je hitem již několik let snad v každé sezoně. Ani letos na podzim tomu nebude jinak. S tou výjimkou, že kromě těsných bundiček pofrčí i ty oversized. Na výrazné ozdoby v podobě kovových pyramidek nebo nápadných nášivek zapomeňte, teď je opět v kurzu jednoduchý denim.
  • Kostkovaná košile

    Answear.cz, 999 Kč
    Autor: archiv firem
    Kostkovaná košile je unisexový trend, který se v několika posledních podzimních sezonách drží v popředí. Zatímco dříve se nosila pouze k džínám a byla  vždy součástí sportovního outfitu, dnes ji klidně můžete obléknout k elegantní pouzdrové sukni nebo uvázat do pasu přes úzké jednobarevné šaty. Letos na podzim nejvíce frčí klasická kombinace červené a černé, ale i černé a bílé nebo zelené s modrou.
  • Sukně

    Zoot.cz, 969 Kč
    Autor: PP
    Využijte ještě teplé dny a noste co nejčastěji sukně! Střední délka a áčkový střih jsou letos tou nejlepší volbou. Největším hitem jsou koženkové a plisované sukně, k jejichž nošení je sice potřeba dávka odvahy, ale výsledek stojí za to. Pokud jste menšího vzrůstu, noste vždy k midisukním lodičky nebo kotníkové boty a kozačky na podpatku. Skvělou podzimní kombinací je středně dlouhá sukně společně s rolákem. Vyzkoušejte ji!

Diskuse ke článku
.