Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Inspirace z přehlídkových mol: Sestavte si luxusní model za pár stovek!

  • 30. srpna 2015 | 06:00

    Kožené materiály, vlněné svetry, vrstvení a barvy. Letošní podzim bude hlavně o tom, jak se ubránit chladu. Vytvořte si nové podzimní outfity jako z přehlídkových mol. Levnější varianty, které letos unosíte a které vás zahřejí, si zamilujete!

  • Plisované sukně


    přehlídka
    Autor: profimedia
    Plisované midisukně jsou stále v kurzu. Ještě větší šmrnc bude mít ta koženková jako na přehlídce značky Gucci. Stačí ji doplnit halenkou a barevnými lodičkami a budete nepřehlédnutelná.

  • Kohoutí stopa

    přehlídka
    Autor: profimedia
    Kohoutí stopa je zpět. Hodí se do práce i do města. K sukni si stačí vzít jednoduchý jednobarevný svetr a kotníčkové boty. Pokud chcete kohoutí stopu nějak oživit, zkuste černý koženkový top.

  • Třásně

    přehlídka
    Autor: profimedia
    Všude, kam se letos podíváte, jsou třásně. 70. léta jsou totiž zpět! Sukně nebo kabelka s třásněmi jsou trefou do černého. Nebojte se k třásním obléknout halenku s potiskem a přidat sluneční brýle, které na podzim ještě určitě užijete.

  • Šaty

    přehlídka
    Autor: profimedia
    Ani na podzim se nemusíte vzdát svých oblíbených šatů. Skvěle budou vypadat i s kratším kabátkem a kozačkami na podpatku. Když se pokusíte sladit barvu vzorů na šatech s kabátkem – jako na přehlídce značky Ricardo Preto – budete za hvězdu.

  • Barvy

    přehlídka
    Autor: profimedia
    Nesmutněte, že léto je za námi. I podzim může být plný barev – jako na přehlídce značky Miu Miu. Pořiďte si nový šťavnatý kabát a kontrastní sukni. K nim už pak stačí vzít tlumenější vršek a doplňky.

  • Pončo

    přehlídka
    Autor: profimedia
    Skvěle můžete vypadat i na podzimní procházce, to vám zajistí pončo, které rozhodně zahřeje. Pro své pohodlí zvolte kotníčkové boty bez podpatku a zbytek outfitu laďte jednoduše. Jako doplněk postačí hodinky nebo klobouk.

Autor: Markéta Tošnárová
Diskuse ke článku
.