Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 žhavých podzimních trendů, které musíte co nejdříve mít!

  • 21. srpna 2015 | 06:00

    Léto sice ještě neskončilo, ale podzimní kolekce už zaplavily všechny módní obchody. Vyrazte už teď na nákupy a pořiďte si alespoň jeden z pěti klíčových kousků, bez kterých se na začátku podzimu zkrátka žádná milovnice módy neobejde.

  • Džíny

     

    Zara, 999 Kč.
    Autor: archiv firem
    Džínů není nikdy dost a na podzim obzvlášť. V letošní sezoně se vyplatí investovat do  džínů rovného střihu s jemným vyšisováním a potrháním. A samozřejmě podzimu vévodí tmavší denim. Světlé kousky nechte tentokrát odpočívat. Nebojte se ohrnovat nohavice, zastrkovat vršky dovnitř ani nosit k potrhaným džínům lodičky, elegantní halenky i saka. Nedbalá elegance je v kurzu.
  • Pončo

    Takko
    Autor: archiv firem

    Jestli letos nutně potřebujete nějaký vršek, tak je to jednoznačně pončo. Stylové pončo vás v podzimních plískanicích perfektně zahřeje, a navíc dokonale zamaskuje větší bříško, zadeček i široké boky. Pokud navíc milujete vrstvení, je pro vás pončo jako stvořené. A pokud se bojíte, že budete v huňatém "přehozu" vypadat jako indiánská babička, kombinujte pončo vždy s úzkými kalhotami a botami na podpatku.

  • Kotníkové boty

    New Yorker, 899 Kč.
    Autor: archiv firem

    Robustní i elegantní kotníkové boty ovládnou letošní podzim. K tradiční černé a hnědé se v aktuální sezoně přidávají i nadčasová šedá a jemná béžová. Při výběru bot pamatujte, že musí mít na sobě něco nepřehlédnutelného. Ať už to budou masivní zlatý zip, kovové přezky nebo rafinované průstřihy. Ke zdánlivě sportovním botám se nemusíte bát obléknout pouzdrovou sukni nebo třeba supermoderní košilové šaty.

  • Klobouk

    C&A, 398 Kč.
    Autor: archiv firem

    Jak snadno skrýt neučesané nebo neumyté vlasy, zahřát se a zároveň se držet posledních žhavých trendů? Jednoduše. Pořiďte si na podzim klobouk! Středně velká krempa vám navíc ochrání líčení před častými podzimními přeháňkami. Obyčejný klobouk také dodá vašemu klidně i úplně obyčejnému outfitu šmrnc a všem ukáže, že se ve světě módy umíte skvěle pohybovat.

  • Batoh

    C&A, 798 Kč.
    Autor: archiv firem

    Kromě toho, že se na podzim tradičně budou nosit hnědé kabelky a brašny, budou velkým hitem i batohy. Přestože je zpočátku každý zavrhoval, těší se každým dnem čím dál větší oblibě. Každý si totiž zamiluje jejich praktičnost a pohodlí, které nositelům dopřávají. A když si pořídíte koženkový kousek, klidně jím můžete ozdobit i elegantní outfit. Sukně a batoh – to už totiž dávno není pasé!

Diskuse ke článku
.