Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trendy podzimu 2015? Zamilujete se!

19. srpna 2015 | 13:45
Prezentace klienta |

Babí léto už se nebezpečně blíží a s ním přichází i čas, porozhlédnout se po nových podzimních kouscích. Na ANSWEAR.CZ jsme pro vás už přichystali první várku podzimních kolekcí, tak se pojďte podívat, co si pro vás světové značky na toto období připravily!

Tenisky vs. podpatky

Tenisky nebo podpatky? Elegance nebo trocha výstřednosti? Ať už preferujete pohodlí, nebo jste ochotné pro krásu i trošku trpět, vždy můžete vypadat skvěle a trendy! 

Nakupujte zde!

Kardigan do podzimního počasí

Není nad to se v chladných ránech zabalit do dlouhého kardiganu nebo mikiny, která vás zahřeje a zároveň se v ní budete cítit skvěle!

Autor: Answear

Nakupujte zde!

Kalhoty v barvách podzimu

Medicine si pro vás připravil teplé podzimní odstíny, které můžete krásně sladit s bílým topem. Nebojte se barev a úzkých střihů, ve kterých budete vypada skvěle!

Autor: Answear

Nakupujte zde!

Šaty nebo overal?

Před námi je ještě celý srpen a všichni se modlíme v teplé babí léto! A přesně na toto období jsou šaty nebo overaly jako dělané! Navíc kdo má čas ráno vybírat kalhoty a triko? Lepší je rychle obléknout jeden z těchto krásných kousků a vyběhnout do nového dne!

Autor: Answear

Nakupujte zde!

Nike Airmax v růžové

Kultovní Nike Airmax si pro nás tentokrát připravily hravou barevnou verzi svých ultrapohodlných bot! Jak se vám líbí růžovo-bílá kombinace? Nás dostala!

Autor: Answear

Nakupujte zde!