Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak maskovat větší bříško? Slavné ženy vědí, jak na to!

  • 19. srpna 2015 | 06:00

    Břicho je pravděpodobně nejkritičtější ženskou partií vůbec. Ať už za vaše špíčky mohou dispozice, nedávný porod nebo pizza, poradíme vám, jak je snadno skrýt. Inspiraci hledejte u slavných žen, které jsou v maskování naprosté jedničky!

  • Kate Winslet

     

    Maskujte jako celebrity
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Oscarová herečka Kate Winslet nikdy neměla míry jako modelka, ale její ženské křivky milují ženy i muži po celém světě. Na svůj plný dekolt a oblé boky je náležitě hrdá, ale vystouplé bříško již roky maskuje. Nejčastěji volí šaty s výraznou aplikací těsně nad nejkritičtějším místem na bříšku. Nápadná spona, brož nebo blýskavý pásek opticky srovnají vystouplou partii, a navíc odpoutají pozornost k místu pár centimetrů nad ní. Kate její trik zatím skvěle vychází!
  • Reese Witherspoon

    Maskujte bříško
    Autor: profimedia.cz
    Herečka Reese Witherspoon sice působí štíhle a drobně, ale také ji trápí vystouplé bříško. V létě řeší tento problém v jednodílných plavkách a na červeném koberci si zase pohrává s optickými klamy. Často sází na své štíhlé nohy a ruce, které odhaluje. Šaty pak musí přesně kopírovat figuru a nutností je samozřejmě nějaký grafický prvek, který zamaskuje bříško. Jednou to může být trojúhelníkově řešený vršek, jindy zase pruh v jiné barvě podél boků nebo kolem pasu.
  • Sofía Vergara

     

    Maskujte bříško
    Autor: profimedia.cz
    Bříško můžete hravě zakrýt i pomocí zázračných vršků. Exotická herečka Sofía Vergara si zamilovala obepnuté topy s peplum volánkem, který drobné nedostatky na bříšku vyrovná a zamaskuje. Trefou do černého je i falešný zavinovací top, který díky překladu přes bříško maskuje na výbornou. Na volné vršky, ve kterých budete vypadat jako v pytli, zapomeňte! Samy dobře vidíte, že přiléhavé topy jsou sexy a lichotivé zároveň.
  • Beyoncé

     

    Maskujte bříško
    Autor: profimedia.cz
    Ideální kalhoty a sukně, které schovají bříško? Přece ty s vysokým pasem, které si zamilovala například zpěvačka Beyoncé. V černých strečových kalhotách s pevným vysokým pasem odzpívala ve čtvrtém měsíci celý koncert a nikdo na ní nic nepoznal.
  • Zapomeňte na:

    Satén a přehnané řasení se nevylácí! Laura Prepon vypadá mnohem silnější, než ve skutečnosti je.
    Autor: profimedia.cz

    Kromě skvělých maskovacích triků vám pomůže i nošení správného materiálu. Úplně zapomeňte na satén nebo viskózu, oba materiály příliš obepínají tělo a zároveň zbytečně upozorňují na nedostatky. Mezi lichotivé materiály patří lehké látky jako třeba krajka nebo šifon. Přehnané nabírání a mnoho skladů v oblasti bříška také postavě neprospívají. Naopak jednoduchým způsobem, jak si vylepšit siluetu, je uvázat si těsně pod prsa tenký ozdobný pásek.

Diskuse ke článku
.