Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Móda pro mladé: Kde nakoupit levné, ale stylové kousky?

17. srpna 2015 | 06:00

Pro všechny studentky, dívky, které nemohou utrácet, ale i ženy, které doma mají pubertální dceru, jsme se rozhodly zjistit, ve kterých obchodech si mladí mohou pořídit stylové hadříky, aniž by je nákupy stály hodně peněz. A jaké módní kousky vlastně mladá slečna právě teď nutně potřebuje?

Co mladá žena nutně potřebuje?

Letošní léto velí jasně – mladé a štíhlé ženy by se měly odhalovat! Samozřejmě jen tak, aby byl jejich outfit stylový a rafinovaný, ale nikdy ne laciný. Oblíbenou kombinací je letos zkrácený vršek, neboli crop top, ze kterého vykukuje pupík, a krátké denimové šortky s vysokým pasem. Tento outfit se skvěle doplňuje i s módním kimonem, které by měla každá mladá žena mít ve svém šatníku.

Kromě odhaleného pupíku zažívají letos obrovský módní boom tílka a šaty s hlubokými průstřihy, které odhalují hrudník a bříško ze strany a někdy sahají až k bokům. Pod taková tílka je nutné nosit lambády nebo plavky. Klasické podprsenky by v průstřizích působily lacině a příliš vyzývavě. K tílkům opět nejlépe sedí džínové šortky a během chladnějších večerů i potrhané úzké džíny.

Lambáda, Terranova, 29 Kč.
Autor: archiv firem

Co se týče doplňků, právě teď všechny blýskavé náhrdelníky a náušnice porazily kšiltovky s rovným kšiltem a pytlovité batůžky na šňůrkách. Klasické ploché sandálky nebo balerínky zase vystřídaly slip-on nebo ortopedické sandály na platformě. Mladá móda je letos opravdu pohodlná, ale zároveň výstřední a vkusná.

Kde nakoupit levně?

Zkrácené topy, tílka s průstřihy i sandály na platformě pořídíte téměř v každém obchodě. Většinou si však za aktuální módní výstřelky připlatíte. Existují však i obchody, které se specializují na mladé zákazníky, a tak jsou ceny oblečení i doplňků více než příznivé. Mezi takové módní obchody rozhodně patří New Yorker, Terranova, Tally Weijl, Jennyfer nebo třeba Sinsay.

Skvělé kousky a inspiraci najdete v naší fotogalerii!