Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Letní outfity celebrit: Inspirujte se Simonou Krainovou nebo Beyoncé

  • 9. srpna 2015 | 06:00

    Léto je v plném proudu a slavné krásky si ho opravdu užívají. Vybraly jsme pro vás pět z nich, které si i v tropických teplotách potrpí na stylové a zároveň praktické oblečení. Inspirujte se!

  • Karolína Kurková (31)

    Oblečení podle celebrit
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Topmodelka Karolína Kurková si užívá léto v Miami a stále ještě maskuje rostoucí těhotenské bříško. V meruňkově oranžovém kimonu se jí to skvěle daří. Stylové doplňky pak celý plážový outfit dotahují do naprosté dokonalosti. Karolína si těhotenství i léto naplno užívá!
  • Heidi Klum (42)

    Oblečení podle celebrit
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Německá topmodelka má sice superdlouhé a štíhlé nohy, ale velmi ráda nosí maxišaty a džíny. Na dovolené v Římě se procházela ulicemi ve zvonových potrhaných džínách a zkráceném topu. Zdánlivě obyčejný outfit doplnila stylovým kloboučkem, který je pro letošní léto absolutním hitem! Jednoduché, ale efektní!
  • Beyoncé (33)

    Oblečení podle celebrit
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Zpěvačka Beyoncé tráví letošní léto spíše pracovně. Při cestě do newyorského nahrávacího studia předvedla stylový a sexy outfit složený z denimových minišortek s vysokým pasem, tenkého hnědého roláku a prodloužené bílé vesty. Přestože psaníčko zaujme na první pohled, nejvíce závidíme sněhobílé sandálky, které dodávají sportovnějšímu outfitu eleganci a opticky prodlužují nohy.
  • Simona Krainová (42)

    Oblečení podle celebrit
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Jedna z nejkrásnějších a nejstylovějších českých krásek Simona Krainová dokazuje, že i ve slim džínech a volnějším svetříku můžete vypadat jako bohyně. Stačí jen obout nápadné lodičky, nasadit trendy klobouk a svůdně zamrkat! Česká kráska s hollywoodským stylem!

    Video se připravuje ...
    Ples v Opeře: Simona Krainová i redaktorka Blesku pro ženy vybíraly róbu u stejné návrhářky. • VIDEO: Adam Balažovič
  • Alessandra Ambrosio (34)

    Oblečení podle celebrit
    Autor: profimedia.cz, archiv firem
    Jedna z nejúspěšnějších modelek světa tráví léto nejraději se svými dvěma dětmi. Ve vzdušných maxišatech vyrazila se svou roztomilou dcerou Anjou na zmrzlinu. Celý outfit ladila do bohémského stylu, který je v létě u celebrit velmi populární. A přitom na tom není nic těžkého. Stačí maxišaty nebo krajkový top s šortkami doplnit dlouhými náhrdelníky a spoustou náramků a obout sandálky s třásněmi!

     

    Vybrané oblečení a doplňky najdete v naší fotogalerii!

Diskuse ke článku
.