Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Užijte si srpen i s kilogramy navíc! Inspiraci hledejte u XL blogerek

  • 5. srpna 2015 | 06:00

    Srpen se zatím nadále ponese ve znamení tropických teplot a vy si je můžete užít v trendy letních outfitech, i když vás trápí nějaké to kilo navíc. Inspiraci najdete u zahraničních blogerek, které i s velikostí XL klidně obléknou krátké šaty nebo ukážou pupík. Odvažte se a užijte si druhou polovinu léta se vším všudy!

  • Nadia Aboulhosn

    Nadia
    Autor: archiv fashionblogů
    Blogerka a plus size modelka Nadia se za své tělo rozhodně nestydí a ráda ho ukazuje. Mezi její nejoblíbenější letní kousky patří pouzdrové sukně různých barev, košilové šaty, které podtrhnou její ženské křivky, a nechybí ani overal, kterého se mnoho plnoštíhlých žen bojí.
  • Jay Mirranda

    Jay Mirranda
    Autor: archiv
    Hispánská blogerka Jay Mirranda miluje sukně a šaty. Díky svému citu pro módu ví, které střihy lichotí jejím plným křivkám, a které naopak do svého šatníku nikdy nezařadí. Stejně jako blogerka Nadia pravidelně nosí i overaly, ve kterých se cítí žensky a zároveň maximálně pohodlně.
  • Gabi Gregg

    Gabi Gregg
    Autor: archiv fashionblogů
    Plnoštíhlá blogerka Gabi Gregg alias Gabi Fresh ukazuje svými nápaditými outfity, že i ženy s kily navíc mohou v letním oblečení vypadat perfektně. Se svými proporcemi se nebojí obléknout zkrácený top ani šaty do půli stehen. Ze všeho nejraději má však doplňky, které podle ní tvoří polovinu trendy outfitu.
  • Tanesha

    Tanesha
    Autor: archiv fashionblogů
    Tanesha se ve světě módy pohybuje jako ryba ve vodě. Rozhodně se nesnaží skrýt své tělo v temných barvách. Naopak si libuje v pestrých outfitech a nápadných vzorech. V létě dává přednost především hravým pruhům a moderním etnickým vzorům. A pak že boubelkám potisky nesluší!


    V naší fotogalerii najdete outfity blogerek i tipy na obchody, kde nakoupíte oblečení až do velikosti 54.

Diskuse ke článku
.