Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 trendy kousků, které byste si měla pořídit v srpnu!

  • Bez áčkové sukně se neobejdete!
    31. července 2015 | 06:00

    Půlka léta je už skoro za námi, ale to neznamená, že si v letních slevách nemůžeme nakoupit pár trendy kousků. Naopak! Připravily jsme pro vás seznam pěti trendů, které by si každá správná "shopaholička" měla v srpnu pořídit.

  • Áčková sukně

    Asos.com, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem

    Sukně podtrhují ženskost a v horkých letních dnech se bez nich neobejdeme. Pokud jste vždy dávala přednost rovně střiženým mini- nebo maxisukním, je pravý čas vyzkoušet áčkový střih. Délka je jen na vás, sukně může být do půli stehen, ale i do půli lýtek. Záleží na tom, jak moc chcete odhalit svému okolí, a na tom, v čem se cítíte nejlépe. A i kdybyste sukni měla unosit jen na dovolené u moře, rozhodně si ji kupte. V aktuálních slevách vás bude stát pár korun.

    Video se připravuje ...
    Které typy sukní jsou letos nejvíce trendy? Stylistka vám poradí. • VIDEO: Adam Balažovic
  • Kimono

    Asos.com, cca 1200 Kč
    Autor: archiv firem
    Kimona se za poslední dva roky stala jedním z nejžhavějších jarních, letních, a dokonce i podzimních trendů. V létě ho skvěle využijete jako přehoz přes plavky nebo stylový kousek do města. Hned jak si ho pořídíte, tak si ho zamilujete. Dá se totiž skvěle vrstvit a kombinovat klidně s obyčejnými džínami, šortkami nebo i se společenskými šaty.
  • Stylová mikina

    Asos.com, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem
     

    Stylové mikiny s nápisy a potisky jsou právě teď na absolutním výsluní. Zdobí titulky prestižních módních magazínů i přehlídková mola. Mikinu můžete obléknout k sukni a vyrazit do města nebo se v ní zahřát na večerním grilování s přáteli. A pamatujte, že čím originálnější nápis nebo vzor, tím lepší!

  • Sandálky na klínu

    Mango, 799 Kč
    Autor: archiv firem

    Sandálky na klínu jsou dokonalou letní variantou jehlových podpatků. Jsou mnohem pohodlnější a k letním outfitům jsou jako stvořené. V obchodech s obuví teď nabízejí sezonní výprodeje, a vy tak za sandálky neutratíte majlant. Dejte si však pozor! Ne všechny klíny jsou pohodlné. V obchodě se alespoň pět minut procházejte, abyste se přesvědčila, že jsou to ty pravé.

  • Klobouk nebo kšiltovka

    Autor: Shutterstock.com
    Pokud jste se ještě neodhodlala pořídit si nějakou stylovou pokrývku hlavy, udělejte to co nejdříve! Ať už to budou elegantní letní klobouk s širokou krempou, ležérní slamák nebo barevná kšiltovka s nápisem, všechno se počítá. Tento jednoduchý doplněk nejen dodá vašemu outfitu šmrnc, ale ještě vás i ochrání před slunečními paprsky!

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, srpen, léto, slevy, nákupy
Diskuse ke článku
.