Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Mrkněte se mu pod kalhoty! Spodní prádlo prozradí, jaký je

  • Spodní prádlo vašeho muže vám může poodhalit jeho charakter.
    19. července 2015 | 06:00

    Ženy mají nepřeberné množství různých druhů a tvarů spodního prádla, oblékají je v podstatě skoro všechny, záleží na tom, jaké mají oblečení. Mužské variace spodního prádla už nejsou tak bohaté, ostatně jako móda pro muže všeobecně. Každý muž má jisté preference a většinou jim zůstává věrný. Podívejte se, co zrovna trenýrky, které rád nosí, vypovídají o jeho charakteru.

  • Klasické bílé slipy

    Dámy, no řekněte samy, které z vás přijde muž ve slipech sexy? Ten, který zvládne být v nich sexy, už zvládne cokoli. Jestli tenhle kousek spodního prádla byl někdy in, tak tomu je už hodně dávno, pravděpodobně v dobách našich otců. A někteří z nich stále mají pro tento typ obalu zadnice slabost. Navíc: z průzkumů vyplývá, že 75 % mužů kupujících toto spodní prádlo už vzdalo veškerou sexuální aktivitu.

    Autor: shutterstock

  • Černé spodky

    Pro muže, kteří milují ten pocit, s jakým jim na tělo padnou slipy, je tenhle druh spodního prádla řešením. Vypadají jako slipy, jen nejsou tolik vykrojené. Muži mají zřejmě pocit, že v nich jejich chlouba vypadá jako Černá perla brázdící tajuplně vody sexu. Je pravda, že tento typ mužů kolem sebe má trochu nebezpečnou auru. Ale pozor, černá je také barvou, která – přiznejme si – mnohem víc odpustí. 

    Autor: shutterstock

  • Volné boxerky

    Muži, kteří se rozhodli nosit volné boxerky, patří k těm, kteří ještě nedospěli nebo odmítají dospět. Jediná věková skupina, která má právo nosit tohle neforemné spodní prádlo, je ta, která se ještě nesmí koukat na filmy s hvězdičkou. Musíte okamžitě zakročit, všechny je vyházet – nebo je můžete sešít dohromady a udělat si z nich patchworkové povlečení!

    Autor: shutterstock

  • Upnuté boxerky

    Pod pojmem low cut boxers – čili prodloužené boxerky – se skrývá upnutější kousek spodního prádla, který už není tak školácký. Oblékají je muži rodinného typu, kteří myslí na budoucnost a z kopýtka si vyhodí jen zřídka. Než vyrážet do města za zábavou, to raději vysedávají doma na gauči a dívají se s vámi na film, zvládnou klidně i romantický. 

    prádlo
    Autor: shutterstock

  • Boxer briefs

    Trenýrky, na které dělá reklamu David Beckham. Upnuté, ani ne dlouhé a ani ne krátké. Přesně akorát. Nám ženám se líbí. Chlapi, kteří je nosí, to moc dobře vědí. Navíc sledují módní trendy, a to není nikdy na škodu. Jsou také většinou dost slušivé! Tenhle muž zkrátka ví, co je dobré!

    David Beckham opět odhalil své mužné tělo.
    Autor: H&M/Instagram, Facebook, youtube.com

  • Tanga

    Pokud nerandíte se striptérem nebo to není nagelovaný Ital, u kterých jediných se možná dají takové výstřednosti tolerovat, pak jsou takový výběr prádla a takový celkový vkus značně pochybné. Možná by se dalo říct, že holduje zvláštním praktikám v sexu, pravděpodobně má narcistické sklony a svou zadnici, kterou obdivuje několikrát denně v zrcadle, bude mít mnohem raději než vás.

    Autor: shutterstock

  • Jégrovky

    V letních měsících dost nepraktické, ale pokud bydlíte na severním či jižním pólu, v Rusku nebo kdekoli jinde, kde je opravdu zima, potom na těchto spodcích není vůbec nic špatného. V jistém úhlu pohledu mohou být docela sexy. V našich podmínkách se jedná pravděpodobně o sportovce nebo horala. 

    Autor: shutterstock

  • Dámské spodní prádlo

    Proti gustu žádný dišputát! Rozhodně to nebude nic, o čem vám bude vyprávět na prvním rande hned potom, co na vás vybalí, že miluje burákové máslo a dlouhé procházky po pláži. Jen proto, že má rád krajkové spodky, nemusí být zavrženíhodný úchyl.

    Autor: shutterstock

  • Naostro

    Pokud váš vyvolený miluje vycházet naostro, potom je to pravděpodobně velký střelec, který se nebojí nebezpečí a do všeho se vrhá rovnou po hlavě. Může to ale také znamenat to, že nemá vypráno a nemá problém s opruzeninami. V každém případě mu odvahu nelze upřít.

    Autor: shutterstock

Diskuse ke článku
.