Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vybíráme plavky: Které dodají ženám s malými prsy objem?

  • 15. července 2015 | 06:00

    I když už máme půlku července za sebou, stále není pozdě na to, koupit si nové plavky. Ve čtvrtém dílu našeho seriálu poradíme ženám s malými prsy, které plavky jim opticky přidají objem a perfektně sednou.

  • Zázrak jménem push-up

     

    H&M, 399 Kč
    Autor: archiv firem
    Jedním z největších módních vynálezů jsou rozhodně podprsenky a plavky push-up, které jako mávnutím kouzelného proutku vykouzlí i u malých ňader bujný dekolt. Můžete vsadit na klasický typ košíčků s kosticí a výztuží, který prsům nejen přidá na objemu, ale zároveň je i vyzvedne. Méně efektní, ale přesto účinné jsou pak vrchní díly bez ramínek, které však nedokážou prsa natolik vyzvednout jako klasický střih. Při výběru těch správných si dejte pozor na to, aby vám podprsenka neodstávala. Zkuste se v kabince předklonit, sednout si a poskočit, abyste vyzkoušela, že vršek vám opravdu padne jako ulitý.
  • Třásně

    Mango, 249 Kč
    Autor: archiv firem
    Jedním z největších aktuálních módních hitů jsou letos třásně. Nosí se na tričkách, šatech, kabelkách a samozřejmě i na plavkách. Vrchní díl plavek s třásněmi ocení právě ženy s malými ňadry. Třepotající se třásně totiž odpoutají pozornost od vašeho nedostatku a zároveň přidají vašemu hrudníku na objemu.
  • Volánky

     

    Lindex, 249 Kč
    Autor: archiv firem
    Stejně efektní jako třásně jsou i volánky, které však působí mnohem romantičtěji a něžněji. Můžete zvolit vršek s jedním velkým volánkem, který šikovně zakryje i horní část bříška, nebo dát přednost drobnějším volánkům. Při výběru nezapomínejte ani na fakt, že malým ňadrům sluší pestré barvy. Halit se do černé je ve vašem případě zbytečné.
  • Geometrické vzory

     

    New Yorker, 249 Kč
    Autor: archiv firem
    Kromě pestrých barev sluší malým prsům i divoké geometrické vzory, puntíky nebo vodorovné proužky. Vzory totiž vytvářejí na první pohled takzvaný 3D efekt, díky kterému vypadají vaše ňadra mnohem bujnější, než doopravdy jsou. Naprostou trefou do černého jsou vršky v tyrkysové, pudrově růžové a meruňkové barvě. A když všechny spojíte dohromady, budete nadšená!
  • Zavazování za krk

     

     

    Mango, 299 Kč
    Autor: archiv firem
    Mnoho žen touží po jednoduchých trojúhelníkových plavkách se zavazováním za krk. A vy jste jedna z mála, které budou opravdu slušet. Rafinované zavazování vám pozvedne prsa, a když budou navíc košíčky lehce vycpané, máte vyhráno. Pro znásobení efektu můžete sáhnout po plavkách za krk, které budou mít zmiňované nevšední vzory nebo třásně a volánky.

Diskuse ke článku
.