Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vybíráme plavky: Na co si mají dát pozor ženy s velkými prsy?

  • 8. července 2015 | 06:00

    Už pár dní si užíváme tropické teploty, a tak už nám nic nebrání v pořízení nových plavek. Ve třetím díle našeho letního seriálu vám poradíme, na co by si při výběru plavek měly dávat pozor ženy s velkým poprsím.

  • Výběr vrchního dílu plavek

     

    Ženy s velkými ňadry nemohou jen tak přiběhnout do obchodu a nakoupit ve zlevněné sekci několik vršků za pár korun. Při výběru ideálních plavek se většinou pořádně zapotí, ale výsledek pak stojí za to!

    rajpradla.cz, 669 Kč
    Autor: archiv firem
    Nejčastější chybou je nošení plavkové podprsenky s příliš velkým obvodem. Ten způsobuje „vylézání“ prsou z podprsenky, která se při pohybu posunuje nahoru i dolů, což je velmi nepříjemné. Důsledky však nejsou jen estetické, ale i zdravotní. Mnoho žen totiž mohou po celém dni u vody trápit nepříjemné bolesti krční páteře, zad, nebo dokonce i migrény, které způsobuje právě nepadnoucí podprsenka. Volný obvod totiž prsa nedrží tak, jak má, a proto veškerá váha spočívá na ramínkách, která se pak zařezávají. Tlak váhy prsou na ramena pak způsobuje zmíněné zdravotní problémy.
  • Pozor na ramínka

    Timo, 1669 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud máte velikost košíčku D a více, rozhodně zapomeňte na horní díly plavek s úzkými ramínky, a už vůbec si nepořizujte plavky úplně bez ramínek. Pro vás jsou ideální široká ramínka, která se pod váhou ňader nebudou nevzhledně zařezávat a způsobovat vám bolest.

  • Zkuste zavazování za krk

    Bonprix, 549 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud se vám líbí plavky se zavazováním za krk, nemusíte si je odepírat. Na klasické trojúhelníčky s tenkými šňůrkami si však nechte zajít chuť. Vsaďte na pevný vršek s kosticí a pevná a široká ramínka. Pokud vám plavky opravdu dokonale padnou, můžete si dovolit i divoké vzory nebo pestré barvy.

  • Černá umí zázraky

    F&F, 329 Kč
    Autor: archiv firem

    V případě, že se za svá velká prsa stydíte a nechcete je na pláži ukazovat, pořiďte si bikinové nebo jednodílné plavky v černé barvě. Jak je známo, černá umí zázraky. Kteroukoliv partii na svém těle chcete potlačit, oblečte ji do temných odstínů.

  • Vsaďte na spodek

    Lindex, 349 Kč
    Autor: archiv firem

    Jste otrávená z toho, že padnoucí podprsenku jste sehnala jenom v jednobarevném provedení? Nezoufejte a pořiďte si k ní klidně v úplně jiném obchodě spodní díl s proužky, puntíky nebo třeba tropickým potiskem. Bikiny už dávno nemusí být na chlup stejné. Výrazný spodek navíc odláká pozornost od bujných ňader a vy se budete cítit skvěle.

Diskuse ke článku
.