Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Co v létě rozhodně nenosit do práce? Žhavé trendy ani výstřihy!

  • Poradíme vám, co do práce rozhodně nenosit!
    22. června 2015 | 06:00

    Pokud v práci nemáte opravdu přísně nastavený dress code nebo pracovní uniformu, můžete klidně přijít i v džínách nebo otevřených botách. Oblékání do zaměstnání dávno nemá tak přísná pravidla jako dříve, stále však existuje oblečení, které se ani do uvolněného pracovního prostředí s benevolentním šéfem v čele nehodí! Na co byste měla zapomenout?

  • Na všechno, co je tak krátké, že vypadáte, jako byste právě přijela z Las Vegas

    Pouzdrové šaty jsou nesmrtelné a délka těsně nad kolena se hodí ke každé příležitosti.
    Autor: Apricot, Zoot.cz, 1239 Kč.
    Zaměstnankyně vejde do kanceláře v ultrakrátkých šortkách, které jsou tak titěrné, že jí z nich vylézá zadeček. Kolegové mlsně pokukují, kolegyně závistivě pozorují a šéf zuří! Na to zkrátka zapomeňte! Šaty, sukně a v mnoha případech i kraťasy jsou povoleny, ale všeho s mírou. Z letních oblečků by vám rozhodně nemělo vykukovat pozadí. Mladší ročníky si mohou dovolit délku zhruba do půli stehen, ty starší by měly vsadit na délku těsně nad kolena.
  • Na všechno, co odhaluje příliš mnoho kůže

    Topy se spadlými rameny jsou žhavým letním hitem a také skvělým způsobem, jak rafinovaně a decentně odhalit kůži!
    Autor: Asos.com, cca 600 Kč.
    Při výběru letního outfitu do práce rozhodně zapomeňte na vršky s hlubokými výstřihy, topy odhalující pupík nebo průsvitné halenky, ve kterých každý z vašich kolegů hravě zjistí, na kolikátý háček máte zapnutou podprsenku. Tu byste měla mít vždy na sobě i v případě, že máte pevná prsa jako z erotického plakátu. Bez podprsenky se do práce zkrátka nechodí! Odhalujte se, ale buďte rafinovaná a vkusná, ne laciná.
  • Na všechno, co je strašně supermoderní a co milují světoví fashion blogeři

    Áčková sukně je jedním z největších trendů současné doby. Pokud chcete nosit moderní věci, rozhodně si ji pořiďte. V práci i ve volném čase si ji zamilujete.
    Autor: Mohito, 799 Kč.
    Oblékat se do práce podle posledních módních trendů je samozřejmě povoleno. Musíte však rozeznat, které trendové oblečení se hodí a které už je přes čáru. Ve většině kanceláří vás totiž příliš nepochválí za crop top, blýskavou sukni posetou flitry nebo úplně roztrhané plandavé džíny. Dejte raději zelenou trendům slučujícím se s kancelářským životem. Třeba boty na širokém podpatku, elegantní mikina s potiskem, áčková sukně nebo kalhoty s vysokým pasem se do práce hodí perfektně.
  • Na všechno, na co by si netroufl ani Ozzy Osbourne

    S pudrově růžovým decentním lakem na nehty rozhodně neuděláte chybu ani v práci, ani na večírku! Pořiďte si třeba O.P.I. 175 Kč,který koupíte na www.opi.cz
    Autor: archiv firem
    Pokud pracujete v místě, kde je běžné i výraznější líčení a barevně nalakované nehty, rozhodně to nepřehánějte. Zelenými vlasy, neonově růžovou rtěnkou a "půlmetrovými drápy" sice vyjádříte svou volnomyšlenkářskou povahu, ale možná si také vysloužíte označení "ta divná holka z marketingu" nebo třeba rovnou vyhazov. Buďte sama sebou, ale decentně a s mírou!
  • Na všechno, v čem s oblibou v létě vyrážíte na pláž

    Když si koupíte ty správné maxišaty, můžete s nimi bez problémů vyrazit i do práce.
    Autor: Mango, 599 Kč.
    Máte oblíbené maxišaty s tygřím potiskem, bez kterých si nedokážete dovolenou u moře ani představit? Nechte je pouze pro tyto účely, které splňují na jedničku, a rozhodně v nich nikdy nechoďte do práce. Do "dovolenkové" skříně zavřete i žabky, vzdušnou zavinovací sukni a obří slaměný klobouk. V některých módních kouscích můžete být na pláži za absolutní hvězdu a jinde způsobit módní faux pas.

Diskuse ke článku
.