Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Které typy sukní jsou letos nejvíce trendy? Stylistka vám poradí

  • Video se připravuje ...
    14. června 2015 | 06:00

    Sukně je jedním z nejoblíbenějších kousků ženského šatníku. A protože už letní počasí klepe na dveře, zeptaly jsme se stylistky Zoot Alžběty Pěkné, které sukně letos nesmějí v našich skříních chybět. Jak je správně kombinovat a pro jakou postavu se nejvíce hodí?

  • Áčková sukně

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
    Áčková sukně s vysokým pasem rozhodně patří mezi kousky, které by v letní výbavě neměly chybět. Podle stylistky sluší především ženám s úzkým pasem, protože střih sukně ho ještě více zvýrazní a upoutá na něj pozornost. K sukni stačí obléknout obyčejné jednobarevné tričko, které zastrkáte dovnitř, obout balerínky nebo sandálky a stylový letní outfit je na světě.
  • Úzká sukně do pasu

    Mel C
    Autor: profimedia.cz

    Další velmi moderní sukně také sahá až do pasu, ale tentokrát se jedná o takzvaný bodycon neboli úzký střih. V univerzální sukni můžete jít do práce, s kamarádkou na kávu, ale i na párty. Odvážnější mohou k vysoké sukni obléknout volnější zkrácený top, který vybalancuje upnutou sukni. Skvěle však společně se sukní vypadá i obyčejné černé tílko.

  • Maxisukně

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz

    Základním letním kouskem každého ženského šatníku je bezesporu maxisukně, která sluší opravdu všem. Ženy menšího vzrůstu je většinou zavrhují, ale stačí obout boty na klínu nebo podpatku – ty vám opticky ztracené centimetry přidají. Maxisukně navíc ubírají kilogramy, a po tom touží snad každá žena. Sama o sobě je už dost výrazná, takže ji stačí kombinovat s jednoduchým tílkem, tričkem nebo košilí.

  • Minisukně s překladem

    Rachel Bilson
    Autor: profimedia.cz

    Supermoderní překládanou sukni prostě musíte mít! Překřížení opticky prodlužuje nohy a tato sukně postavě celkově svědčí. Sukně se tak nemusí bát ani ženy s širšími boky nebo větším zadečkem. Elegantní a romantickou sukni je třeba kombinovat se stejně laděnými vršky, například pastelovou jemnou halenkou.

  • Džínová sukně

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
    Džínové sukně jsou opět velkým hitem. Jedná se o velice variabilní kousek, který lze snadno kombinovat a hodí se v podstatě pro každou postavu. Stačí si uvědomit, jestli pro vás bude vhodnější džínová sukně do pasu, nebo ta boková. Pokud máte ráda klasiku, rozhodně oblékněte k džínové sukni jednoduchou bílou košili. Zdánlivě jednoduchá kombinace vypadá opravdu skvěle!

Diskuse ke článku
.