Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

10 letních outfitů podle XL blogerek! Inspirujte se!

  • I XL blogerky mají šmrnc!
    8. června 2015 | 06:00

    Tyto módní blogerky se oblékají podle aktuálních módních trendů, přestože nemají postavu jako modelky z přehlídkových mol. Všechny totiž mají hodně kilogramů navíc, ale naprosto vytříbený vkus, šmrnc a sex-appeal. Podívejte se na jejich letní outfity a inspirujte se!

  • Šaty s potiskem

    Blogerky
    Autor: archiv firem
    Plnoštíhlá blogerka Gabi Gregg alias GabiFresh své tělo miluje a snaží se bojovat proti nesmyslnému trendu štíhlosti. Svými nápaditými outfity dokazuje, že i ženy s kily navíc mohou v letním oblečení vypadat perfektně. Meruňkové šaty se zeleným leopardím vzorem kombinované s bílou vestičkou jsou pro horké letní dny jako dělané. Bílé sandálky, pastelové psaníčko, náhrdelník a maxi sluneční brýle se k modelu perfektně hodí.
  • Maxišaty

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Že boubelky nemohou nosit maxišaty? Nesmysl! Blogerka Gabi ukazuje, jak moc jí sluší korálově červené šaty s nevšední koženkovou aplikací. K výraznému módnímu kousku pak už jen stačí přidat šperky a barevně sladěnou kabelku. A nezapomeňte zvýraznit pas!

  • Midisukně

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Sukně sluší úplně všem! To ví i blogerka Jay Miranda, která v levandulově fialové midisukni do pasu vypadá naprosto božsky. Skvělý střih zvýraznil její ženské křivky a bílá barva vytvořila z outfitu naprosto romantickou záležitost. V takovém modelu si můžete klidně vyrazit i na svatbu jako svědek nebo družička!

  • Krátké šaty

     

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Nadia Aboulhosn je nejen módní blogerka, ale také úspěšná plus size modelka. Nebojí se své tělo ukázat, a tak nejraději nosí krátké šaty, sukně a šortky. Pokud jste na své tělo hrdá stejně jako ona, můžete si klidně obléknout krátké a vzdušné šaty s vázáním pod prsy, které krásně vytvaruje pas.

  • Džínové šortky

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Nadia se pokouší světu ukázat, že odvážné modely nejsou jen pro vychrtlé modelky, ale sluší i ženám krev a mlíko. Minišortky s vysokým pasem, crop top a průsvitné kimono – to chce pořádnou dávku odvahy, ale výsledný efekt je perfektní.

  • Pouzdrová sukně

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Jedna z nejslavnějších módních blogerek vůbec, Tanesha Awasthi, rozhodně nemá míry 90-60-90, ale i tak vypadá v každém oblečení naprosto perfektně. Královsky modrá krajková "pouzdrovka" dokonale kopíruje její ženské křivky a společně s pudrovou halenkou vytváří maximálně elegantní kombinaci.

  • Áčková sukně

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Tanesha moc dobře ví, co jí sluší a jak vystavit na odiv své přednosti. V kostkované sukni a džínové košili vypadá prostě božsky. Áčková sukně se vzorem zamaskuje silnější stehna a zvýraznění pasu odvede pozornost ke štíhlému trupu a bujnému poprsí.

  • Ploché sandálky

     

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Tanesha se ve světě módy pohybuje jako ryba ve vodě. Rozhodně se nesnaží skrýt své tělo v temných barvách. Naopak si libuje v pestrých outfitech. Malinové šaty se zúženým pasem a nadýchanou sukní vypadají na ženské postavě skvěle. A všimněte si, že není nutností pořád nosit podpatky. Boubelkám sluší i pohodlné botky s plochou podrážkou.

  • Průstřihy

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Velkým trendem poslední doby jsou rafinované průstřihy, které si mohou do určité míry dovolit i ženy s kilogramy navíc. Decentní průstřih pod prsy dodává pudrovým šatům šmrnc a přitom zůstávají stále prudce elegantní.

  • Orientální vzory

    Blogerky
    Autor: archiv firem

    Potisky jsou v létě nutností! Nejvíce teď frčí orientální vzory, které na rozdíl od horizontálních pruhů nebo květin nemají tendenci nositelky rozšiřovat. Krátké letní šaty společně s háčkovaným svetříkem vytvářejí bohémský outfit, se kterým zabodujete na každém hudebním festivalu!

Diskuse ke článku
.