Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

5 skvělých tipů, jak v létě pomocí oblečení zamaskovat větší zadeček!

  • Díky správnému oblečení se vám zmenší pozadí  během vteřiny.
    29. května 2015 | 06:00

    Přestože trend velkého pozadí, jaké mají třeba Kim Kardashian nebo Jennifer Lopez, je na samém vrcholu, mnoho žen stále touží po pravém opaku. Pokud si i vy přejete mít menší zadeček, můžete kromě zdravé životosprávy a pravidelného pohybu vyzkoušet skvělé módní triky.

  • Vyberte si správné kalhoty

    Asos.com
    Autor: archiv firem

    I když vás trápí větší zadeček, rozhodně se nemusíte stydět obléknout kalhoty, které ho obepínají. Důležité je, aby nohavice byly volnější nebo dole do zvonu, aby postavě dodaly souměrnost a také odvedly pozornost od kritické partie. Na ultraúzké slim kalhoty tedy zapomeňte! Stejně tak se vyhýbejte kalhotám bez kapes na zadku nebo s vysokým pasem, které vaší postavě zkrátka nelichotí.

     

    Pokud se necítíte dobře ve světlých kalhotách, sáhněte raději po těch tmavých, které dokážou doslova optické zázraky. Když k nim obléknete halenku, sáčko nebo svetřík sahající do půli hýždí, efekt se ještě znásobí.

  • Sáhněte po vhodné sukni nebo šatech

    Mango
    Autor: archiv firem

    Pro ženy s větším zadečkem jsou naprosto ideální sukně áčkového střihu, které jsou právě teď na módním vrcholu. Dbejte na to, aby vám sukně opravdu dokonale seděla. To znamená, že vás nesmí vůbec tlačit v pase a přes zadek musí volně splývat dolů. Pokud máte štíhlé nožky, klidně sáhněte po kratší sukni končící pár centimetrů nad koleny. V opačném případě vám lépe sedne střední délka pod kolena.

     

    Co se týče šatů, je pro vás košilový módní trend jako stvořený. Košilové šaty doslova "odtučňují"! Zúží vám totiž pas a zamaskují zadeček i boky. Při výběru sukní i šatů platí, že pro ženy s větším pozadím jsou mini délky cestou přímo do módního pekla.

  • Zapomeňte na hábity

    Lindex
    Autor: archiv firem
    Pokud se snažíte nadbytečná kila v zadních partiích zakrýt neforemným oblečením, ihned s tím přestaňte! Plandavé pytle vašemu zadečku přidají na objemu. Ideální je střední cesta! Spojte vždy jeden úzký a jeden volný kousek. K obtáhnutým kalhotám oblékněte volnější a delší halenku, k přiléhavému topu zase volné nohavice nebo objemnou áčkovou sukni.
  • Zvolte správné obutí

    Asos.com
    Autor: archiv firem
    Překvapivou optickou hru dokážou zahrát i boty na podpatku nebo klínu. Díky nim se figura celkově protáhne a opticky zeštíhlí, takže i zadeček bude najednou působit menší. Navíc vás vysoké boty nutí držet balanc, tím pádem stojíte vzpřímeně a jste neustále zpevněná. V pohodlných sandálkách na klínu navíc hravě zvládnete celý den v práci, procházku po městě nebo zahradní grilování.
  • Prádlo poslední záchrany

    Lindex
    Autor: archiv firem

    Pokud jste ke své postavě opravdu kritická a samotné optické klamy vám nestačí, vyzkoušejte stahovací prádlo. Když si pořídíte ty správné kalhotky, které vám dokonale padnou, vyčarujete si pevný a menší zadeček, ploché bříško a zároveň i užší stehna. Tvarující spodní prádlo ale nakupujte opravdu s rozvahou! Když vám bude příliš těsné, můžete si narušit přirozený krevní oběh nebo se vám může udělat špatně. V případě, že vám ale prádlo padne jako ulité, uvidíte, jak budete nadšená.

Diskuse ke článku
.