Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

7 tipů, jak naučit svého partnera oblékat se stylově!

  • Naučte svého partnera oblékat se trendy!
    22. května 2015 | 06:00

    Pánská móda není v médiích a ve společnosti probírána tolik jako dámská, ale rozhodně to neznamená, že se muži nemohou oblékat stylově a podle žhavých trendů. Chcete-li, aby váš partner trochu pozměnil svůj šatník, poradíme vám, jak na něj. A nebojte se, nebudeme vás nutit, aby si nakoupil balík mrkváčů a triček s výstřihem, také stále preferujeme, když chlap vypadá jako chlap!

  • Naučte ho minimalismu

    Styloví muži
    Autor: Instragram

    Zkuste nějak šetrně vysvětlit svému miláčkovi, že bohatě stačí, když jeho outfit bude složený ze tří základních barev. Perfektně funguje kombinace tmavě modrých džínů, bílé košile a černého sportovního saka. Elegantní, stylový a nadčasový model si zamilujete vy i on!

  • Naučte ho vrstvit

    Muži na Instagramu
    Autor: Instagram

    O výraznou změnu stylu se hravě postará jednoduché a praktické vrstvení. Stačí jen naučit muže, aby zapomněli na klasickou a nudnou kombinaci "tričko a zapnutá mikina" a místo toho přes triko hodili rozepnutou džínovou nebo kostkovanou košili a navrch ještě rozepnutý svetr nebo mikinu, a je to!

  • Naučte ho nosit doplňky

    Styloví muži
    Autor: Instragram

    Všechny moc dobře víme, co s naším jednoduchým outfitem dokážou udělat nevšední kabelka, náhrdelník nebo třeba klobouček. Naučte svého milého nosit doplňky a uvidíte, jak se z něj jako mávnutím kouzelného proutku stane stylový gentleman. Můžete začít opatrně slunečními brýlemi a postupem času zkusit do jeho šatníku zařadit i slaměný klobouk, veselého motýlka nebo koženou brašnu.

  • Naučte ho udělat z tenisek přednost

    Styloví muži
    Autor: Instragram

    Pokud váš muž miluje tenisky, ať je nosí co nejvíce. Naučte ho udělat z oblíbených kecek klíčový kousek celého outfitu. Pokud jsou tenisky barevné, navrhněte mu, ať se oblékne do nepříliš výrazných barev a alespoň o kousek si ohrne nohavice, aby boty pořádně vynikly. Muži by se také měli přestat bát kombinovat tenisky s elegantnějšími kousky, jako jsou sako nebo košile. Nedbalá elegance je stále v kurzu!

  • Naučte ho nosit vzory

    Styloví muži
    Autor: Instragram

    Rozhodně netvrdíme, že si během jednoho dne máte svého partnera "přetvořit" na hipstera, stačí, když se mu v obchodě pokusíte vnutit alespoň jeden kousek se vzorem. Ať už to budou kostkovaná košile, pruhované triko nebo kravata s puntíky, všechno se počítá. Společně s dalšími jednobarevnými kousky se pak vzorované oblečení stane nepřehlédnutelnou a nepostradatelnou součástí celého outfitu.

  • Naučte ho vnímat detaily

    Styloví muži
    Autor: Instragram

    Téměř každý muž na sebe před odchodem z domu něco z nutnosti natáhne a jde. Pokuste se naučit svého muže vnímat detaily. Když si vezme tričko s barevnou kapsičkou na prsou, výsledný efekt je mnohem zajímavější. Stejně tak fungují i "záplaty" na loktech, které jsou nejčastěji na svetrech nebo sakách. Zdánlivě neviditelné detaily zkrátka fungují!

  • Naučte ho střídat outfity

    Styloví muži
    Autor: Instragram

    Také by si váš partner nejraději každý den natáhl to samé oblečení, které měl včera? Chlapi jsou zkrátka pohodlní a vědí, že když to k sobě ladilo včera, bude to ladit i dnes. Naučte toho svého, aby svůj šatník využíval naplno. Vytáhněte mu svetr nebo plátěné kalhoty, které už dobrých pár měsíců neměl na sobě, a donuťte ho, ať si je dnes oblékne. Uvidíte, že si oblíbí i zbytek svého šatníku a začne se oblékat mnohem rozmanitěji.

Diskuse ke článku
.