Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

5 módních trendů, které si musíte v květnu koupit!

  • 5 módních kousků, které musíte mít!
    18. května 2015 | 06:00

    Květen už je v plném proudu. A tak je pravý čas osvěžit šatník nějakým novým trendy kouskem, který je pro jaro stvořený. Připravily jsme pro vás seznam pěti trendů, které by si správná "shopaholička" měla co nejdříve pořídit. Máte je už?

  • Sako

     

    H&M, 899 Kč
    Autor: archiv firem
    Sako už dávno nepatří k oblečení určenému pouze do kanceláře, a už vůbec není jen výsadou mužů. Stalo se běžnou součástí ženského neformálního outfitu. Nejvíce se sáčka nosí právě teď na jaře, a tak je nejvyšší čas vyrazit do obchodů a obohatit šatník alespoň o jeden nový kousek. A které si máte pořídit? Právě teď jsou trendy snad všechny možné střihy, které vás napadnou. Oversized, projmuté sako sahající k bokům, sáčko s volánkem, zkrácený blejzr nebo třeba ležérní kousek bez zapínání. A z barev volte rozhodně ty typicky letní, jako jsou broskvová, pudrově růžová, kanárkově žlutá nebo královsky modrá.
  • Námořnické tričko

    Only, zoot.cz, 389 Kč
    Autor: archiv firem
     

     

    Základem každého jarního šatníku by mělo být obyčejné bavlněné tričko s vodorovnými proužky, které se dá nosit hned na několik způsobů. Můžete ho kombinovat s džínami, pouzdrovou sukní, koženou bundou, teniskami a klidně i s lodičkami. Je to zkrátka maximálně univerzální kousek, bez kterého se žádná milovnice módy neobejde.

  • Overal

     

     

    Esprit, 2599 Kč
    Autor: archiv firem

     

    Overal je už několik sezon jedním z nejžhavějších módních trendů. Je pravda, že na ramínku v obchodě nemusí vypadat zrovna vábně, ale stačí překonat počáteční ostych a uvidíte, že na těle vypadá perfektně! Základem úspěchu je najít vhodný střih, který vám padne jako ulitý. Až ten pravý najdete, ihned si zamilujete jeho univerzálnost. Můžete v něm totiž vyrazit k vodě, do města, na párty, ale i na společenskou událost. A konečně nemusíte řešit, s čím zkombinujete svou oblíbenou sukni nebo top!

  • Top s odhalenými rameny

     

     

    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem

     

    I když v květnu ještě nebývá vedro k zalknutí, neznamená to, že není čas vyrazit s kůží na trh. Jedním z největších hitů letošního jara i léta jsou topy a šaty odhalující ramena. Pořízení rozevlátých šatiček klidně odsuňte na léto, ale jeden rafinovaný vršek se vám už teď ve skříni rozhodně neztratí. Zkuste ho kombinovat s teplákovými kalhotami, džínami nebo romantickou áčkovou sukní.

  • Balerínky

     

     

    Toms, urbanlux.cz, 2260 Kč
    Autor: archiv firem

     

    Muži sice tvrdí, že balerínky nejsou vůbec sexy, ale nám to nevadí! Ruku na srdce, kolik jich máte doma? My v redakci na ně nedáme dopustit a každá z nás má minimálně tři páry v různých barvách a provedeních. Jestli je vám v nich stejně pohodlně jako nám, vykašlete se na mužské předsudky a vyrazte do obchodů ulovit ty nejkrásnější. V aktuálních kolekcích narazíte na oblíbenou klasiku v podobě jednobarevných balerínek s kulatou špičkou, ale i na nápadné a mnohem elegantnější modely s ostrou špičkou. Žhavým trendem jsou také perforované (děrované) a průhledné (síťové) balerínky. Zkrátka máte opravdu z čeho vybírat!

Diskuse ke článku
.