Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zpěvačka Rihanna: Královna luxusních rób a změny image!

  • Rihanna je módní ikona a také královna změny image!
    9. května 2015 | 06:00

    Rihanna je bezpochyby jednou z nejvýraznějších osobností současné hudby. Kromě toho, že slaví obrovské úspěchy v pěvecké kariéře, je považována i za módní ikonu. Vybraly jsme pro vás deset společenských rób, ve kterých se během posledních let prošla po červeném koberci. Všimněte si, že je jako chameleon. Ke každým šatům jiný make-up, barva vlasů i účes. Které šaty vás zaujaly nejvíce?

  • American Music Awards v roce 2010

     

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    V roce 2010 oblékla Rihanna na předávání hudebních cen American Music Awards šarlatově červenou róbu z dílny Elie Saab, se kterou sladila i barvu vlasů. Průsvitné šaty nebyly ani trochu vulgární, naopak působily velmi rafinovaně. Trefou do černého byly i výrazné kruhové náušnice, které perfektně nahradily ostatní chybějící šperky.

  • MTV Europe Music Awards 2010

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Zatímco mnoho slavných by se v záplavě volánků a tylu ztratilo, Rihanna díky rudé hřívě učesané do dokonale propracovaného drdolu vypadala famózně. Šaty Marchesa tak byly další zpěvaččinou skvělou volbou, díky které byla největší z hvězd předávání evropských hudebních cen MTV v roce 2010.

  • Billboard Music Awards 2011

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    O pár měsíců později se Rihanna objevila na slavnostním předávání cen Billboard Music Awards a všem ukázala, že princeznovská róba rozhodně není nutností k tomu, aby vypadala božsky. Sněhobílý kalhotový kostým Max Azria působil díky rafinovanému výstřihu opravdu ryze žensky. Nadýchané mikádo, zlaté šperky a louboutinky v tělové barvě byly už jen třešničkou na dortu.

  • Grammy Awards 2012

    Rihanna zvolila černé, rafinovaně střižené šaty, kterými přitáhla nejen mužskou, ale i dámskou pozornost. Tleskáme!
    Autor: Profimedia.cz

    O rok později už je z Rihanny něžná blondýnka, která se na galavečeru Grammy Awards předvedla v róbě Giorgio Armani, ukázala nejhlubší výstřih a také nejdelší rozparek večera. Kontrast světlých vlasů a temných šatů perfektně doplnila zlatými šperky.

  • Time 100 Gala 2012

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Ve stejném roce si Rihanna nenechala ujít společenskou akci plnou hvězd Time 100 Gala. Kdo čekal blondýnku, mýlil se. Zpěvačka opět změnila image a blonďaté kudrlinky vyměnila za černou hřívu. Opět si však pohrála s kontrastem, a tak místo temných šatů, které by ji proměnily v rockerku, zvolila fuchsiové šaty střední délky z dílny Marchesa. Zmiňovaný rockový nádech podpořila alespoň černými lodičkami Louboutin a černým lakem.

  • Grammy Awards 2013

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Na dalším předávání cen Grammy vypadala Rihanna jako z pohádky. Rudá splývající róba, která decentně odhalovala zpěvaččinu siluetu, byla bezesporu nejlepší volbou celého večera. Romantické lokny a rtěnka v totožném odstínu jako šaty udělaly z Rihanny hotovou princeznu.

  • Met Gala 2014

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz

    Na slavnostní večer Met Gala v roce 2014 si Rihanna oblékla jeden z největších trendů poslední doby crop top, neboli krátký vršek. Top i sukně pocházejí z dílny světoznámé návrhářky Stelly McCartney. O celkový luxusní dojem se postaral diamantový obojek, díky kterému se stala zpěvačka středem pozornosti.

  • CFDA Awards 2014

    Autor: Reuters

    "Oblečená neoblečená", tak Rihanna přebírala cenu Style Icon, kterou získala loni na akci CFDA Awards. V odvážných šatech od Adama Selmana, které byly posety více než 200 tisíci kamínky Swarovski, byla nepřehlédnutelná. Rukavice, boa a šátek na hlavě pak dodaly nevšednímu modelu nádech starého hollywoodského glamour.

  • Grammy Awards 2015

    Rihanna tentokrát nešokovala nahotou. Zvolila obří růžové šaty.
    Autor: EPA, Reuters

    Na předávání hudebních cen Grammy na sebe Rihanna opět strhla veškerou pozornost, a to díky nepřehlédnutelným šatům od Itala Giambattisty Valli. Model byl sám o sobě natolik výrazný, že Rihanna zvolila takzvané nahé líčení a nevzala si ani žádné šperky, aby dala vyniknout své róbě.

  • Met Gala 2015

    Rihanna oslnila róbou s kožešinami.
    Autor: čtk

    Zadaný dress code letošního Met Gala byl Čína a Rihanna ho splnila do puntíku. V ručně vyšívané róbě Guo Pei, kterou zdobila žlutá kožešina, se zpěvačka téměř nemohla hýbat. Během chůze jí museli asistovat tři pomocníci, ale za tu námahu to určitě stálo.

Diskuse ke článku
.