Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Připravte se na deštivé dny. Vytáhněte holínky a deštníky!

6. května 2015 | 06:00

Lehké džínové bundičky a sandálky nechte do konce týdne doma a vyměňte je za stylové pršipláště a trendové holínky. Počasí si pro nás totiž připravilo pár deštivých dnů, které díky perfektní výbavě zvládneme stylově a s dobrou náladou. Pod pruhovaným paraplíčkem se totiž nemůžete mračit!

Během prvních květnových dnů nás podle předpovědi čekají nejen občasné přeháňky, ale i ustavičné lijáky a bouřky, a proto se vyplatí pořídit si co nejrychleji trendy kousky, které nás před deštěm ochrání.

Ve stylovém pršiplášti a veselých holínkách klidně můžete vyrazit na romantickou procházku, dobrodružný výlet i na nákupy do města, aniž byste si po zbytek dne sušila promočené kecky.

Tak neseďte doma, i když není zrovna ideální počasí, a raději rychle vyrazte na nákup nových gumáků, pršiplášťů a deštníků.

Holínky na zahradu i do města

Obrovskou výhodou dnešní doby je, že za pláštěnku a holínky se už nemusíte stydět. Dřívější neforemné pláště se totiž proměnily v nepromokavé parky a gumové kabátky a černé holínky s humpoláckou podrážkou dávno vystřídaly veselé, odlehčené gumáky, ve kterých můžete bez problému vyrazit klidně i do města.

Tom Joule, zoot.cz, 1569 Kč
Autor: archiv firem

Rozveselte sebe i okolí

I když v deštivém počasí máme spíše nutkavou potřebu zahalit se do temných barev a proměnit se v šedou myšku, zkuste se překonat a vsadit na barvy a vzory. Frčí květiny, pruhy, puntíky, geometrie a samozřejmě i nesmrtelné safari. Uvidíte, že sychravé dny budou s veselým deštníkem a pestrobarevným kabátkem mnohem jasnější. A když se podaří, třeba si nakonec dešťové kapky i užijete.

Povinná výbava na fesťák

Nebojte se, že nové holínky nebo pláštěnku nezvládnete unosit. V létě na hudebním festivalu, při sjíždění řeky, v kempu nebo na celodenním výletě patří stylové oblečení proti dešti mezi povinnou výbavu.

Inspirujte se v naší fotogalerii!