Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Šaty jako celebrita? Žádný problém! A jde to i levně

  • 4. května 2015 | 06:00

    Zahraniční hvězdy jsou pro mnoho žen skvělou inspirací. Proto jsme se rozhodly zaměřit se na šatník pěti slavných krásek, které ze všeho nejraději nosí šaty. A my víme, kde pořídíte téměř totožné, a přitom za pár korun! 

  • Bílé pouzdrovky v podání Evy Longoria

    Šaty podle celebrit!
    Autor: archiv firem, profimedia.cz

    Nádherná herečka Eva Longoria se pro pouzdrové šaty na tělo narodila! Pokud máte také dokonalou postavu jako ona, rozhodně si letos obohaťte šatník o jeden sněhobílý kousek. Mohou být bez rukávu, s odhalenými rameny a klidně i kratší, než zvolila Eva. Pokud nepatříte mezi snědé typy, nebojte se, že by vám bílé šaty neslušely. V létě bude mít vaše pokožka určitě alespoň trochu bronzový nádech a v bílé barvě budete zářit!

  • Červené maxi tak, jak je nosí Jessica Hart

    Šaty podle celebrit!
    Autor: archiv firem, profimedia.cz

    Australská modelka je živým důkazem toho, že i letos budou maxi šaty na módním vrcholu. A to nás těší! Sluší totiž každé postavě. Vysoké ženy k nim nazují jen ploché sandálky, malé ženy naopak obují lodičky na podpatku nebo klínu. Ve splývavých šatech hravě schováte i větší bříško, zadeček nebo silnější stehna. 

  • Květované šaty á la Reese Witherspoon

    Šaty podle celebrit!
    Autor: archiv firem, profimedia.cz

    Květované potisky jsou letos žhavým hitem na všem! Alespoň jedny ryze letní šaty s květinami by ve vašem šatníku neměly chybět. Zamilovala se do nich i "pravá blondýna" Reese Witherspoon, která jich má doma hned několik. S trendovým kloboučkem a plochými sandálky vypadají perfektně, ale stejně tak by jim slušely i lodičky, psaníčko a elegantní drdol!

  • Královsky modré šaty v podání Kate Winslet

    Šaty podle celebrit!
    Autor: archiv firem, profimedia.cz

    Královsky modrá je jednou z nejoblíbenějších barev posledních let. Oblíbila si ji například i herečka Kate Winslet, která moc dobře ví, že její světlé pleti zářivě modrý odstín sluší. Kate neřeší ani nějaký ten špíček a klidně si oblékne upnuté pouzdrové šaty, ve kterých vypadá prostě božsky!

  • Kanárkově žluté maxi v podání Blake Lively

    Šaty podle celebrit!
    Autor: archiv firem, profimedia.cz

    Kanárkově žlutou barvu nemá mnoho žen příliš v lásce. Přitom během letních slunečních dnů dokáže rozzářit nejen vás, ale dodá pozitivní energii i vašemu okolí. Pokud se vám žlutá róba herečky Blake Lively líbí, pořiďte si taky takovou! Maxi šaty pořídíte v běžných obchodech s konfekcí za pár stovek a z výsledného efektu budete určitě nadšená!

Klíčová slova:  móda, trendy, celebrity, šaty, oblečení, Eva Longoria
Diskuse ke článku
.