Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Svatba levněji? Žádný problém! Krásné šaty za pár stovek!

1. května 2015 | 06:00

Chystáte svatbu a počítáte s tím, že pořádně zahýbe vaším rodinným rozpočtem? Možná vás to překvapí, ale za svatební šaty můžete ušetřit klidně i několik tisíc korun a nikdo to nepozná. Stačí si krásné šaty vybrat v jednom z běžných kamenných nebo internetových obchodů, které nabízejí opravdu nádherné kousky. Uvidíte, že i v róbě za pár stovek se budete cítit jako princezna!

Svatební šaty jsou snad pro každou nevěstu nesmírně důležité. Musí být dokonalé, zkrátka přesně takové, jaké jsme si je vysnily. Nejlepší na tom je, že i když nemáte peníze na rozhazování, můžete si pořídit šaty jako pro princeznu, které vám už napořád budou zdobit šatní skříň. A my vám poradíme, kde seženete ty nejkrásnější!

Letošní trendy

Absolutně out jsou letos šaty, kterým se přezdívá šlehačkový dort. Na velkou, nařasenou sukni plnou volánků a ozdob raději zapomeňte. Letos převzala nadvládu jednoduchost a elegance! Nejmodernější jsou splývavé šaty s výraznými výstřihy v oblasti dekoltu i zad. Populární jsou stále krajka a drobné třpytivé kamínky. Oproti loňským i předloňským trendům jsou letos in i dlouhé rukávy a asymetrické nebo středně dlouhé sukně.

H & M, 1999 Kč.
Autor: archiv firem

Pokud netrváte na tradiční sněhobílé barvě, můžete si pořídit i nádherné róby v jemných pastelových odstínech modré, růžové, meruňkové nebo mentolové. Stejně oblíbené jsou i krémové odstíny, ve kterých vyniknou především světlé typy žen, které v čistě bílých šatech vypadají až nezdravě bledě.

Vyrazte do obchodu

V půjčovnách šatů si sice rozhodně vyberete a ani vás to nezruinuje, ale po svatbě musíte šaty zase vrátit a snažit se nemyslet na to, že se v těch samých bude brzy vdávat někdo další. Další možností je si šaty nechat ušít na míru, ale musíte počítat s tím, že si připlatíte.

My jsme pro vás našli svatební šaty v běžných konfekčních obchodech a internetových e-shopech, které vás budou stát pár stovek a budou jen a jen vaše! Největší výběr mají rozhodně v obchodech H&M a Mango. Na internetu se zase rozhodně podívejte na Asos.com nebo Tamsinlondon.cz.

Podívejte se, jaké krásné šaty jsme v obchodech našly!

Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>