Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Trička s potiskem: Naučte se nápadité kombinace, které si zamilujete!

22. dubna 2015 | 06:00

Vpusťte do svého jarního šatníku hravost a pohodlí v podobě jednoduchých triček s nápisem. Dají se s nimi vytvořit nápadité a nevšední módní kombinace, díky kterým budete nepřehlédnutelná. Navíc můžete skrze nápisy odtajnit své názory nebo to, jakou máte právě teď náladu.

Neobyčejně obyčejné

Zatímco loni byla největším hitem trička s potiskem celebrit, detailů obličeje nebo měst, letos je vystřídala stejně jednoduchá trička, ale tentokrát s vtipnými nápisy. Ve vašem šatníku by takový kousek rozhodně neměl chybět! Trička jsou totiž nejen trendová, ale i pohodlná, praktická a dodají šmrnc i tomu nejobyčejnějšímu outfitu.

Myslíte, že jste z hravých triček s vtipnými nápisy už dávno vyrostla? Chyba! Když si obléknete tričko, které je legrační nebo vyjadřuje váš názor, okolí to ocení. Rozhodně v něm zabodujete mnohem víc než v jednobarevném a poněkud nudném vršku. Ne všechny nápisy se však počítají mezi ty "cool", které letos frčí. Na růžová tílka s potiskem "I am sexy" rovnou zapomeňte!

Mango, 249 Kč
Autor: archiv firem

Nevšední kombinace

Když spojíte tričko s nápisem s džínami a keckami, rozhodně neuděláte chybu, ale ani nikoho příliš neoslníte. Zkuste se trochu odvázat! Vyzkoušejte nevšední kombinace a mixujte rozdílné materiály. Budete překvapená, na kolik různých způsobů se dá tričko s vtipným potiskem využít.

Rozhodně dejte zelenou i kombinacím zdánlivě neslučitelného. K jednoduchému triku oblékněte přiléhavé slim kalhoty a prudce elegantní sako, obujte lodičky a do ruky si vezměte maxi psaníčko. Nebojte se tričko kombinovat ani s kůží nebo koženkou! Společně s koženými kalhotami, sukní nebo křivákem vytváří dokonalou kombinaci normcore a rockového stylu. Skvěle funguje i spojení trička s pouzdrovou nebo áčkovou midi sukní.

Zkrátka kombinujte, jak se vám zachce! Fantazii se meze nekladou. Hlavní je, aby měl váš výsledný outfit nápad, šmrnc a vtip.

Nejlepší trička s nápisy najdete v naší fotogalerii!