Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Džínová košile 5krát jinak! Jarní kombinace, které si zamilujete

  • Video se připravuje ...
    15. dubna 2015 | 06:00

    Bez ohledu na roční období je džínová košile vždy trendy a neměla by v žádném šatníku chybět! Nadčasová a pohodlná džínová košile je totiž i neuvěřitelně variabilní. Připravily jsme pro vás pět způsobů, jak ji na jaře nosit a být nepřehlédnutelná!

  • Košile a sukně

    Džínová košile 5krát jinak
    Autor: archiv firem

    Ať už je to kožená mini, pudrová áčková midi nebo šifónová maxi, všechny sukně vypadají v kombinaci s džínovou košilí perfektně. Košili můžete zastrčit dovnitř celou nebo jen na jedné straně a druhý cíp nechat ležérně vykukovat. Také ji můžete zapnout až ke krku, nebo naopak rafinovaně porozepnout.

     

    Nám se nejvíce líbí spojení zdánlivě drsné džínoviny s romantickou áčkovou sukní v midi délce. V outfitu nesmějí samozřejmě chybět ani pudrové doplňky v podobě kabelky, lodiček a šperků.

  • Košile a denim

    Džínová košile 5krát jinak
    Autor: archiv firem

    Nevšední spojení džínoviny s džínovinou si rozhodně zamilujete. Určitě se při oblékání nesnažte ladit oba kousky do stejného odstínu, vůbec totiž nevadí, když se budou výrazně odlišovat. Klidně můžete k temně modré košili obléknout bílé džíny a naopak. Džínový model nikdy nezapomeňte oživit zajímavými doplňky, které dodají outfitu šmrnc a jarní nádech.

  • Košile a šortky

    Džínová košile 5krát jinak
    Autor: archiv firem

    K jaru a létu neodmyslitelně patří šortky. I ty vypadají v kombinaci s denimovou košilí perfektně. Obzvlášť tehdy, když celý outfit sladíte do bohémského stylu. Na hudebním festivalu nebo na zahradní párty budete bezpochyby za hvězdu! Boty na platformě klidně vyměňte za ploché sandálky nebo plátěné kecky. Hlavně ať se cítíte pohodlně a svá!

  • Košile a tričko

    Džínová košile 5krát jinak
    Autor: archiv firem

    I v obyčejném bavlněném tričku můžete zazářit! Stačí, když k němu obléknete koženkové kalhoty s rockovým nádechem, přehodíte rozepnutou džínovou košili a obujete trendové a především maximálně pohodlné tenisky. Pokud si troufnete, pořiďte si tričko s vtipným potiskem nebo nápisem.

  • Košile a kalhoty s potiskem

    Džínová košile 5krát jinak
    Autor: archiv firem

    Sladit vršek s kostkovanými, károvanými nebo květinovými kalhotami může být mnohdy velmi složité. Myslete vždy na to, že denimová košile se perfektně hodí ke všem vzorům. My jsme vybraly romantické kalhoty s květinkami a pastelové doplňky, které k jaru i létu neodmyslitelně patří!

Diskuse ke článku
.