Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Aby vás beránek nepokakal: Nejlepší dárky do 300 korun!

3. dubna 2015 | 06:00

Velikonoční pondělí je za dveřmi a s ním i tradice, podle které by si každá žena měla koupit něco nového na sebe, aby ji nepokakal beránek. Vybraly jsme pro vás šaty, trička i hravé doplňky do 300 korun, které vám udělají radost, ale nezruinují vám peněženku.

Na svátcích jara je pro mnoho žen jediným světlým bodem fakt, že si podle tradice musí koupit něco nového na sebe. Po pečení beránků, mazanců, nádivek, nekonečném malování vajíček a následném "výprasku" od alkoholem posilněných koledníků si zkrátka zasloužíme nějakou odměnu!

Vyrazte ještě před Velikonocemi do obchodů a pořiďte si alespoň drobnost, která vám udělá radost. Nebo to můžete udělat ještě lépe a dát pouze žhavý tip svému partnerovi, který vás pak obdaruje!

Co si pořídit?

Tričko s vtipným potiskem, New Yorker, 249 Kč
Autor: archiv firem

Velikonoční "dáreček" má být jen symbolický, proto jsme pro vás nehledaly žádné kožené kabelky, jarní trenčkoty ani luxusní lodičky. Našly jsme drobnosti do 300 korun, které vám vyčarují úsměv na rtech. Můžete si vybrat jednoduché tričko s vtipným potiskem. Můžete ho klidně nosit jen na doma – nebo se odvázat a obléknout k němu třeba maxisukni a sako. Za pár kaček pořídíte i jednoduchý svetřík ve veselých jarních barvách nebo kytičkovanou halenku.

Pokud vás žádné jednoduché oblečení nenadchne, pořiďte si nějaký doplněk. Do 300 korun seženete krásné šátky v jednobarevných provedeních, ale i s hravými potisky. Dalším skvělým dárkem můžou být drobná cross body kabelka, peněženka, sluneční brýle, pásek nebo klobouk.

Další možností jsou šperky, v tomto případě bižuterie, která – i když levná – dodá outfitu šmrnc. Vybírat můžete z náhrdelníků, náušnic, ozdob do vlasů, prstenů nebo náramků.

Veselé Velikonoce!

Inspirujte se v naší fotogalerii!