Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Džínové bundy nestárnou! Na jaře i v létě budou opět hitem

26. března 2015 | 06:00

Mezi nadčasové kousky, které snad nikdy nevyjdou z módy, určitě patří džínová bunda. Ta se v posledních letech stala i skvělým doplňkem k jarním i letním šatům. Nosit ji tak můžete úplně ke všemu! A pokud doma žádnou nemáte, poradíme vám, do kterých obchodů "zabrousit".

Džíny jako takové se mezi největšími módními trendy drží už dobrých 140 let. Neméně oblíbené a stylové jsou i džínové bundičky, které by se měly stát nezbytnou součástí každého ženského šatníku. Zkrátka – jak se dříve říkalo "kdo nemá džísku, není frajer", to platí i dnes!

Sluší všem

Džínové bundičky jsou neuvěřitelně slušivé. Díky tomu, že se dají sehnat v různých střizích i barevných provedeních, si vybere každá žena bez ohledu na věk nebo postavu. Největší klasikou jsou samozřejmě klasické modré bundičky sahající lehce pod boky. Samozřejmě nesmějí chybět propínání ani náprsní kapsičky.

V obchodech však narazíte i na  kousky z bílého denimu, nebo naopak supertmavého. Co se týče střihu, dopředu se derou oversized džínové bundy, které evokují návrat do 80. let. Pokud se však v takovém kousku cítíte jako v pytli, pořiďte si raději perfektně padnoucí džísku nebo džínový křivák.

Orsay, 1350 Kč
Autor: archiv firem

Nejsou na každém rohu

Kdo by čekal, že tento nadčasový kousek bude v jednom obchodě k dostání hned v několika různých provedeních, bude zklamaný. Sehnat vysněnou džínovou bundičku totiž není nic jednoduchého. Na pár klasických kousků určitě narazíte v obchodech C&A, Orsay, H&M nebo na internetu například na Zoot.cz.

Bílou džísku zase pořídíte v obchodech Promod nebo Takko a tmavý denim nabízí například Mango. Pokud vás zaujaly oversized bundy, vyrazte do Zary nebo Bershky, kde si určitě vyberete!

Ty nejstylovější džínové bundy si prohlédněte v naší fotogalerii!