Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

XXL móda: 35 nejlepších outfitů na novou sezonu podle světových blogerek

3. března 2015 | 06:00

Jarní kolekce už doslova zaplavily obchody a rozhodně je z čeho vybírat. A to se týká i žen s velikostí nad 42. Nechte se inspirovat nejpopulárnějšími plus size blogerkami světa, které vědí, jak sladit ženské křivky s aktuálními trendy na jedničku.

Zřejmě nejzrádnějším kouskem jarního šatníku budou pro boubelky zvonové kalhoty. Nesnažte se je kombinovat jako stylisté s halenkami zastrčenými do kalhot, ale zkuste je třeba s košilovými šaty, které také letí a zakryjí problematické partie. Navíc kombinace šatů či dlouhých tunik a kalhot se letos opět vrací do módy, takže budete in. Vždy si ale zvonáče kupujte v prodloužené délce a noste je výhradně s vysokými podpatky. Jen tak vám hezky zeštíhlí siluetu.

Khaki může být zatraceně sexy.
Autor: girlwithcurves.com

Decentní pastely

Stejně tak se silnější ženy obvykle bojí pastelových barev. Dobrou zprávou je, že letos jsou méně cukrátkové a vedle již tradiční pudrové najdete řadu decentních odstínů béžové a khaki.

Nebojte se střední délky

Stále se na výsluní drží střední, tzv. midi délka sukní, která ženám s korpulentnějšími tvary sluší. Ale i zde je třeba nezapomínat na vysoké podpatky. Právě na sukních se nemusíte bát výraznějších barev i vzorů. Pokud je zkombinujete s decentním horním dílem oblečení, budete šik. 

Maxi jsou perfektní

Na konci jara a nastávající léto vám budou dělat společnost maxi šaty, které jsou letos o něco více ve stylu hippies. Nebojte se tedy vzorů a džínových bundiček. 

Overal může sednout jako ulitý

Pokud vám nevadí trochu složitější svlékání, zkuste rozhodně overal. Třeba v kombinaci s dlouhou propínací košilí.

kalhoty, zvony, blogerky
Autor: Girl with Curves