Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak vám mohou posloužit pásky? Vyčarují dokonalou postavu!

15. února 2015 | 06:00

Pásek není jen módní doplněk. Může fungovat také jako skvělý pomocník při tvarování postavy. Stačí vědět, kam ho umístit, a během pár sekund si vyčarujete větší prsa, úzký pas a dokonalé boky. Vyzkoušejte to!

Vyčarujte si ženské tvary

Pokud nemá vaše postava úplně ženské tvary, není nic jednoduššího než si útlý pas a oblé boky vytvořit pomocí pásku. Skvěle vám poslouží jednobarevný tenký pásek, který je ideálně ve stejném odstínu jako horní část vašeho outfitu. Opásejte se v místech, kde chcete opticky vytvořit zúžení, a je to! Nebojte se experimentovat a klidně přepásejte i huňatý svetr nebo kabát. Vytvoříte si tak dokonalou siluetu i v zimních měsících.

Stejně lehce se dá opticky zvětšit poprsí. Pásek umístěte lehce přímo nad pas a utáhněte více, než jste zvyklá. Pozor, nesmí být však natolik těsný, aby upozorňoval na špíčky na břiše. Zpočátku vám může být nošení pásku pod prsy ne úplně příjemné, ale po chvíli si zvyknete a výsledný efekt si zamilujete.

Pásek dokáže vytvarovat postavu.
Autor: archiv firem, HM

Podtrhněte svou ženskost

Obdařila vás příroda dokonalými ženskými křivkami? Pak se nebojte je ukázat! Ideální jsou pro vás pásky, které přilákají pozornost. Sáhněte tedy po metalickém, okovaném nebo pastelově barevném opasku. Tím pak okopírujte linii pasu a nechte zvýraznit oblé boky a krásně tvarovaný zadeček. Na širší pásky nošené přes boky rovnou zapomeňte. Ty vám přidají kila a opticky zdeformují postavu.

I boubelkám sluší

Pokud máte pár kilo navíc a bojíte se, že pásky vaše nedostatky ještě zvýrazní, plašíte se zbytečně! Když použijete širší pásek, který necháte asymetricky spadnout nebo ledabyle omotáte směrem od pasu k bokům, vytvoříte tak optický klam, který vám celkově ubere kila.

Vyberte si některý z pásků v naší fotogalerii!