Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Buďte sexy jako Ana z 50 odstínů šedi. S velikostí 36 i 48!

10. února 2015 | 15:00

Už jen pouhé dva dny nás dělí od premiéry dlouho očekávaného filmu inspirovaného knižním bestsellerem Padesát odstínů šedi. A v sobotu nás čeká svátek svatého Valentýna. Proč tyto dvě události nespojit a nenachystat svému partnerovi překvapení v sexy duchu tohoto erotického románu? Nebojte se, bez bičíku se klidně obejdete.

Tento rok není svátek zamilovaných zasvěcen vášnivě rudé nebo romantické růžové, ale tajemným a svůdným padesáti odstínům šedé.

Také proto do sítí Tesco právě dorazila zbrusu nová kolekce spodního prádla módní značky Fifty Shades of Grey, do které je jednoduché se zamilovat.

Kolekce nás nadchla nejen designem a nenápadnými odkazy na knižní i filmovou ságu v podobě vyšitých vět jako Laters Baby (pozdějc bejby) nebo Inner Goddess (vnitřní bohyně), ale také kvalitními materiály.

Spodní prádlo, sexy pyžamka, noční košilky i kimona jsou kromě klasické bavlny, polyesteru a saténu vyrobeny také z materiálů, jako jsou krajka nebo satén, což jsou právě ty, ve kterých chce Christian Anu vidět nejčastěji.

Fifty Shades of Grey podprsenka, 489 Kč, koupíte v prodejnách Tesco a F&F
Autor: archiv firem
Spodní prádlo Fifty Shades of Grey nabízí širokou škálu střihů a velikostí. Pokud si nepotrpíte na miniaturní krajková tanga, jistě vás uchvátí svůdné kalhotky s vyšším pasem.

Ostatně velikosti, ve kterých se jednotlivé kousky nabízí, obsahují všechna čísla od 36 až po 48. Takže toto ikonické prádlo snadno podtrhne i sexy obliny.

Nechybějí ani rafinované noční košilky nebo lehká kimona, která skrývají to, co touží být odhaleno. V kolekci samozřejmě najdete také černý podvazkový pás s kanýrkem. Nikdo přece neříká, že svatý Valentýn musí být jen romantický...

Autor: brig