Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nakupujte levně: Trendy kousky do 500 korun!

9. února 2015 | 06:00

Být trendy rozhodně neznamená utratit majlant za nové módní výstřelky. Skvělé kousky můžete pořídit i za pár kaček, i když zrovna není období slev. Prozkoumaly jsme pro vás nové jarní kolekce a vybraly kousky, které nestojí víc než pouhé pětikilo.

Nové jarní kolekce už zaplavily naše oblíbené módní obchody a my se můžeme radovat z pastelových barev, rozverných střihů a vzdušných materiálů. Když trochu zapátráte, seženete i skvělé kousky doslova za pár kaček! Jarní kabát to sice nebude, ale levnými halenkami, topy, sukněmi, šaty i kalhotami se to jen hemží.

Co nás zaujalo?

Z výběru obyčejných barevných triček jsme byly nadšené. Kolem 300 Kč seženete jednobarevné vršky v nevšedním střihu, ale třeba i pruhovanou námořnickou klasiku. Záleží na tom, kterým barvám nebo vzorům dáváte přednost. Výběr elegantních halenek i sportovnějších košil je také velmi široký. Vedle džínových a jednobarevných klasik na váš čekají blůzky ve vintage stylu nebo v nepřehlédnutelných barvách, například brčálově zelené.

Květovaná sukně, H & M, 349 Kč
Autor: archiv firem

K našemu velkému překvapení se dají za pětistovku pořídit i slušivá jarní sukně, jednoduše střižené šaty nebo klidně i kalhoty. Nejsou to sice džíny, ale pohodlné a elegantní "tepláky" nebo pastelové lehké kalhoty se k jaru hodí mnohem více!

Stejná kvalita

Lámete si hlavu nad tím, proč stojí některé oblečení pár korun a jiné v tom samém obchodě klidně i několik stovek? Rozhodně se nebojte, že by levnější oblečení bylo nekvalitní. Důvodem je, že se jedná o tzv. basic kousky neboli základní stavební kameny každého šatníku, ze kterých vytvoříte nekonečně outfitů pro nejrůznější příležitosti.

Basic oblečení nikdy není přehnaně zdobené, většinou bývá ušito z klasických materiálů a střihy jsou na první pohled lichotivé a univerzální. Jsou to zkrátka kousky, které sluší každému typu ženy, a ještě si při jejich pořízení "nevybílíme" peněženku!

V naší fotogalerii si prohlédněte kousky, které jsme pro vás vybraly, a inspirujte se!