Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Návrhářka šije šaty od velikosti 36 až do 62. Vybere si každá žena!

23. ledna 2015 | 06:00

Módní designérka Courtney Smith obohatila módní průmysl o novou značku, která přináší úplně jiný pohled na ideál krásy. Podle návrhářky je každá žena nádherná – nehledě na to, kolik váží. Proto se rozhodla své výtvory prezentovat pouze na XXL modelkách, přestože oblečení se dá pořídit už od velikosti 36. Podívejte se na její dechberoucí kolekci!

Vybočuje z řady

Talentovaná americká návrhářka založila novou módní značku s názvem Rum & Coke, která se od jiných značek výrazně liší. Nabízí totiž oblečení od velikosti 36 až do velikosti 62. Takže si na své přijdou slečny a ženy všelijakých velikostí a typů postavy.

Značka Rum & Coke se od ostatních módních značek odlišuje i způsobem prezentace svého oblečení. Zakladatelka si totiž pro nafocení kolekce vybrala modelky tmavé pleti a velikosti XXL.

Podle ní se nikdo nepozastavuje nad tím, když módní značka prezentuje své produkty na vychrtlých dívkách, takže by nikoho nemělo šokovat, když si ona pro svou kampaň vybrala boubelky.

V této speciální kolekci pořídíte elegantní i rafinované šaty, overaly, topy a sukně. Ceny oblečení se pohybují zhruba od 1000 Kč až do 5000 Kč.

Modelky s velkým M

Přestože modelky značky Rum & Coke nemají proporce, na jaké jsme z katalogů a reklam zvyklí, na snímcích jsou s dokonalým make-upem, nevšedními účesy a svůdnými pohledy naprosto dokonalé. Navíc z nich vyzařuje spokojenost a dobrá nálada, takže vám během "prolézání" internetového obchodu dodají pozitivní energii a vykouzlí úsměv na rtech.

Šaty, 99 dolarů
Autor: shoprumandcoke.com