Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Návrháři se zbláznili: Pánové, oblékněte se do růžové!

21. ledna 2015 | 06:00

Módní značka Sibling představila na své přehlídce aktuální pánské trendy letošní zimy. Kdo čekal sexy a zároveň mužné oblečení, spletl se. Na molo "nakráčeli" sladcí chlapečci v růžových modelech a s plyšáky v rukou. Prý je růžová barva novým pánským trendem! Co na to říkáte?

Růžová pro muže? Ne!

Dokážete si představit, že na ulici potkáte muže v růžovém svetru a lesklých legínách? A co teprve, kdyby si podobně šílený model pořídil i váš partner? Podle módních návrhářů je totiž novým pánským hitem sytě růžová barva. My to ovšem odmítáme! Stačí, že jsme si pár let zvykaly na trend růžových polo triček a košil, který se jeden čas mezi muži rozmohl.

Čert vem bledě růžová trička, nagelované kohouty a oholené nohy, ale svítivě růžové modely jsou moc i na mě, ženu, která toleruje mužům ve svém okolí nosit do společnosti téměř vše, od montérek přes záplatované mikiny až po upnuté maskáčové "mrkváče". 

Sylvester Stallone
Autor: profimedia.cz

Muži by zkrátka měli zůstat muži! Rozhodně však nefandím heslu, že správný chlap má smrdět i z fotky. Pečovat o sebe s mírou není rozhodně nic, co by je pasovalo na zženštilé chlapce. Růžové kožíšky by však měly navždy zůstat jen záležitostí přehlídkových mol!

Slavní, kteří neodolali

Po chvilce pátrání jsem zjistila, že růžovým trendem se nechali zlákat i někteří slavní muži. Například statný "Rocky" Sylvester Stallone ze záhadného důvodu zahalil své břišní svaly do růžového trička s tyrkysovými nápisy. Jeden kus oblečení, a symbol mužnosti se proměnil v chlapíka marně hledajícího svůj vlastní styl i orientaci.

Z toho plyne ponaučení. Pánové, vykašlete se na růžovou barvu a přenechte ji raději nám!