Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Pánové, víte, jak se připravit na plesovou sezonu?

15. ledna 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Plesová sezona nám už pomalu klepe na dveře a pro ženy přináší skvělou příležitost, jak zazářit v krásných šatech. Většina pánů to tolik neprožívá a spoléhá jednoduše na bílou košili a černý oblek či frak. Ale víte, že i v pánské formální módě existuje mnoho druhů košil, které jsou originální a slušivé? Vybírat můžete mezi mnoha druhy materiálů, zapínání a límečků, které model dokážou oživit!

Jak vybrat tu správnou košili?

Pro pány je v první řadě důležité jejich pohodlí. Při výběru košile je tedy vhodné upřít velkou pozornost na materiál, ze kterého je košile zhotovena. Pro komfortní nošení jsou ideální bavlněné materiály. Zkuste např. košili Eterna! Právě u košil Eterna je totiž na materiál kladen vysoký důraz, jejich vlákna pocházejí ze špičkových pěstitelských oblastí bavlny. Tyto přednosti košil jsou doloženy významným německým certifikátem kvality Öko Tex Standard 100 plus, který je zárukou nejvyšší jakosti výrobků. Můžete tedy očekávat nejen vysoký komfort při nošení, ale také dlouhověkost košile.

Autor: www.kravatak.cz

A na co dalšího si dát pozor?

Další nespornou výhodou pánských košil Eterna je jejich nežehlicí úprava. Proč je tak důležitá? Neznamená totiž jen snadnou údržbu, ale především pohodlí a na omak příjemný materiál po celou dobu nošení. Některé košile již po prvním praní působí velmi kompaktně, studeně a poměrně tvrdě, na rozdíl od výrobků, které nejsou opatřeny touto úpravou. Nežehlivá úprava navíc umožňuje, že košili Eterna lze nosit okamžitě po jejím vyprání a usušení, což ocení nejeden muž. Eterna má dále i speciální antismell úpravu, která dokáže spolehlivě identifikovat nežádoucí jevy, jako jsou cigaretový kouř, tuk či pach jídla, uchopí je a při příštím praní odstraní. 

Autor: www.kravatak.cz

Chystáte se na významnou společenskou událost a nevíte, jaký doplněk je vhodný pro vaši košili?

Pokud se neumíte zorientovat mezi střihy, které moderní móda nabízí, zde je jejich přehled:

*Pohodlné nošení zajistí střih Comfort fit.

* Nejvíce požadovaný je mírně proštíhlený střih Modern fit.

*Pokud máte sako střihu slim, vyberte střih Slim fit, aby na košili perfektně sedělo.

Autor: www.kravatak.cz

Vyhněte se faux pas a dbejte také na druh límečku, který jste zvolili.

*Frakový límeček: Do fraku je vhodný pouze motýlek. Často voleným módním druhem je motýlek vázací.

*Límeček kent:  Výběr je jen na nositeli – může zvolit jak motýlek, tak kravatu.

Nejen střihu košile je třeba věnovat pozornost. Dbejte také na délku rukávu košile. Existuje nepsané pravidlo, že rukáv košile by měl být asi o 1,5 cm delší, než je délka rukávu saka.

Autor: www.kravatak.cz

Chcete být opravdu originální a trendy?

Odlište se od ostatních! Moderní společenské košile již nejsou jen z hladkých materiálů! Novinkou pro tento rok jsou jemně strukturované žakárové materiály, které vypadají decentně a přitom velice luxusně. Jsou jemné a přidanou hodnotou je komfortní pocit během nošení. Příkladem je košile Eterna Marcella. Pokud sháníte slušivou košili, která splňuje všechny výše uvedené aspekty, je pro vás Marcella jak dělaná – krásná, pohodlná a nenáročná pro údržbu. Prostě košile splňující všechny požadavky moderního muže!

Chcete si letošní sezonu opravdu užít? Neváhejte a poohlédněte se po takové košili, ve které se budete cítit opravdu komfortně, a navíc skvěle vypadat! 

Autor: www.kravatak.cz

Trendy košile a ostatní doplňky naleznete na www.kravatak.cz.