Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

7 vět, kterým rozumí jen milovnice bot!

  • Vášnivé milovnice bot jsou občas trochu zvláštní.
    11. ledna 2015 | 06:00

    Mám kolem sebe spoustu žen, které jsou ochotny klidně celou svou výplatu investovat do nákupu bot. Když jsem nedávno k jedné z nich přišla na návštěvu, v předsíni bylo tolik bot, že to vypadalo, jako kdyby doma pořádala mejdan roku. A to jsem neviděla její botník. Během pár týdnů jsem dala dohromady věty týkající se jejich vášně, které od nich slyším nejčastěji. Poznáváte v nich sebe nebo své kamarádky?

  • Nemám na nájem

     

    "Sakra, tenhle týden nemám na nájem!" stěžovala si moje blízká přítelkyně a během toho mi ukazovala fungl nové kozačky z pravé kůže, které si pořídila před dvěma dny.

    Autor: Shutterstock.com
  • Podpatky jsou pohodlné

     

    "V botách na podpatku bych klidně uběhla maraton, stačí si umět vybrat pohodlné," prohlásila moje kamarádka Lenka, když jsem si v baru stěžovala, jak mě po hodině sezení bolí v lodičkách nohy. Zhruba o týden později se mi ve slabší chvilce svěřila, že ji v nových botách děsně bolí nohy, ale že by raději umřela, než aby je přestala nosit.

    žena, vysoké podpatky, boty
    Autor: Shutterstock
  • Blbé otázky

     

    "Kdybych pokaždý, když se mě někdo zeptá, jestli OPRAVDU POTŘEBUJU ZASE NOVÉ BOTY, dostala stovku, je ze mě milionářka," ohradila se Lenka, když jsem si dovolila během nákupů bot promluvit.

    Lodičky jsou základ!
    Autor: Shutterstock
  • Plný kufr bot

     

    "Kolik máš tašek? Já mám dva kufry a jednu příruční tašku," sdělila mi do telefonu moje bývalá kolegyně Petra, se kterou jsem se chystala na prodloužený wellness víkend. Měla s sebou přesně osm párů bot! Na čtyři dny!!!

    Zabalte si především efektivně!
    Autor: archiv firem
  • Boty jsou všude

     

    Když jsem si od své kamarádky Lenky chtěla poslat smsku, protože se mi vybil telefon, všimla jsem si, že má na tapetě mobilu fotku svého vlastního botníku. Když jsem se začala smát, bránila se: "No a co, ty tam máš zase fotku z dovolené u moře!"

    Autor: profimedia.cz
  • Radši boty než chlapa

     

    Volala jsem své přítelkyni, jak dopadlo víkendové rande, o kterém měsíc dopředu zasněně básnila. "Ani se neptej, byl moc malej, takže bych s ním nemohla nosit podpatky! To budu radši sama!"

    láska
    Autor: Shutterstock
  • Nestíhám, nakupuji

     

    Svou kamarádku jsem poprosila, aby zarezervovala kurt na badminton, protože jsem se večer nedostala k internetu. Když jsme druhý den dorazily do sportovního centra, žádná rezervace nebyla. "Jéé, já na to neměla vůbec čas. Včera byla na jednom e-shopu 50 procent akce na boty, takže jsem strávila asi šest hodin u počítače."

    žena, počítač, notebook
    Autor: Shutterstock
  • Nekup to

     

    Při pohledu na mou škobrtající a kulhající kamarádku jsem si klepala na čelo. "Proč nosíš o dvě čísla větší boty, jako by nestačil ten 12centimetrový podpatek?" "No, stály jen tři stovky! A byly mi sice dost velký, ale nedokázala jsem je tam nechat!"

    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  boty, milovnice bot, žena, móda, trendy
Diskuse ke článku
.