Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slevy pro váš šatník jsou tu! Skvělé oblečení od 150 korun, boty za pětistovku

Slevy jsou všude!
27. prosince 2014 | 06:00

Tři dny po Štědrém dnu zaplavily obchody s oblečením povánoční slevy. Vyrazili jsme na malý průzkum po vybraných obchodech, abychom pro vás zjistili, kde nakoupíte ty nejlepší kousky za pár kaček.

V obchodech Promod mají již teď ty největší slevové akce, které budou platit až do 31. 1. 2015. Vybírat můžete z celé zimní kolekce, která je zlevněna až o 70 %. Stejně široký výběr zlevněného oblečení si pro vás připravily obchody H & M, kde je sortiment rozdělen do sekcí od 350 Kč, 200 Kč, a dokonce i 150 Kč. Z nepřeberného množství halenek, svetříků a kalhot si rozhodně vyberete. 

Slevy jsou všude!
Autor: archiv

Milovnice elegantní módy si rozhodně přijdou na své v obchodech Mohito, kde při koupi zimního kabátu ušetříte až 700 Kč. Halenky a svetříky jsou v průměru zlevněny o 200 až 300 Kč. 

Lindex, Takko a Marks & Spencer nabízejí až 50% slevy na vybraný sortiment. Ještě více však ušetříte v novém roce, kdy by slevy měly sahat až k 70 %. První akce se objevily i v obchodech Reserved, kde například pořídíte nejrůznější svetříky od 399 Kč a kabáty od 999 Kč.

Vyrazte i pro boty

V obchodech Deichmann se to sice hemží slevami, ale zatím na jednom páru bot ušetříte v průměru jen 200 Kč. Na největší slevovou lavinu se můžete těšit až v novém roce. Na své si však již dnes rozhodně přijdete v obchodech Baťa, kde mají vybranou obuv zlevněnou z 2199 Kč na neuvěřitelných 599 Kč. Ostatní boty jsou také rapidně zlevněny, stejně jako kabelky a jiné sezonní doplňky, jako jsou šály, čepice a rukavice.

Slevy jsou všude!
Autor: archiv