Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nejhorší šaty roku 2014: Tohle se opravdu nepovedlo!

  • Prohlédněte si nejhorší šaty roku 2014.
    28. prosince 2014 | 06:00

    I slavné a bohaté ženy občas šlápnou vedle. Posvítili jsme si na jejich šaty, ve kterých se objevily ve společnosti v roce 2014, a vybrali jsme ty, které se opravdu nepovedly. Které jsou podle vás úplně nejhorší?

  • Bleona Qereti (35)

     

    Nepříliš známá albánská zpěvačka Bleona se na předávání hudebních cen v tomto roce snažila strhnout veškerou pozornost na sebe. Přišla oblečená jen v síti, stejně jako pár týdnů před ní zpěvačka Rihanna, která svůj model alespoň dotáhla do detailů. Bleona se tak stala jen lacinou napodobeninou. Opakovaný vtip není vtipem a místo v top desítce nejhorších outfitů je oprávněné.

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Paloma Faith (33)

     

    Britská herečka a zpěvačka Paloma Faith bere módu opravdu svérázně, miluje barvy a je velmi ráda středem pozornosti. Jinak tomu nebylo ani na letošním natáčení Show Davida Lettermana v New Yorku. Květinová čelenka a šaty s veselými potisky jsou sice v kurzu, ale když se to zkombinuje a nakonec se k tomu všemu ještě přidají nepřehlédnutelné kozačky, propadá model módnímu peklu.

    Paloma Faith
    Autor: profimedia.cz
  • Chiara Mastalli (30)

     

    Italská herečka Chiara Mastalli se ukázala na letošním Filmovém festivalu v Benátkách v nejodvážnějších šatech ze všech. Oproti běžným "nahým" róbám zpěvačky Rihanny či Miley Cyrus byla sice Chiara opravdu cudná, ale i tak prosvítající bradavky způsobily poprask. Šaty jako takové byly sice nepřehlédnutelné, ale úplně mimo mísu.

    Outfit
    Autor: profimedia.cz
  • Amber Rose (30)

     

    Americká modelka a herečka, kterou si všichni pamatují díky sestřihu "na ježka", se oblékla do "šatů" ze stříbrných řetízků  a výsledek byl příšerný. Amber vypadala opravdu lacině a nevkusně. Pokud však měla v plánu stát se středem pozornosti, podařilo se!

    Amber Rose
    Autor: profimedia.cz
  • Katy Perry (30)

     

    Oblíbená zpěvačka Katy Perry nás v každém svém videoklipu oslňuje neuvěřitelnou krásou a dokonalým tělem. V osobním životě vypadá spíše jako strašák do zelí než jako sexbomba. Jeden z letních víkendů tohoto roku strávila s přáteli ve skanzenu v Torontu a k této příležitosti oblékla průsvitné brčálové šaty, které doplnila koženým obojkem a humpoláckými botami. Kam se ztratila ta sexy zpěvačka?

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz
  • Lindsay Lohan (28)

     

    S Lindsay Lohan je to jako na horské dráze. Jednou vyrazí do společnosti jako dáma, je vkusně oblečená a chová se kultivovaně. Jindy nemá den, natáhne na sebe první "hadr", který jí padne pod ruku (samozřejmě s absencí spodního prádla), a vyrazí na divokou párty, ze které po několika hodinách odchází ve velmi upraveném stavu. Tento model bezesporu patří k nejhorším, v jakých se kdy Lindsay objevila na veřejnosti.

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz
  • Micaela Schaefer (30)

     

    Německá DJka, která ráda předvádí své tělo, se během roku 2014 rozhodně nenechala zahanbit. Tentokrát oblékla nebesky modré šaty, které vypadaly spíše jako župánek pořízený v erotickém obchodě. Ve spojení s nepadnoucí parukou, gladiátorskými střevíci a nevkusnými šperky to bylo opravdové módní peklo!

    Autor: profimedia.cz
  • Kate Upton (22)

     

    Může se zdát, že luxusní ples Met Gala je každoročně přehlídkou těch nejdokonalejších šatů z dílen nejuznávanějších návrhářů, ale opak je pravdou. Na akci letos dorazilo i několik slavných žen, které s výběrem róby šláply opravdu vedle. Mezi takové naneštěstí patří i vnadná modelka Kate Upton, která sice oblékla róbu Dolce & Gabanna, ale vypadala jako nevkusná figurína z muzea. Korzet, volánky, krajka, hluboký výstřih? Někdy je méně více, Kate!

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz
  • Kerry Washington (37)

     

    Americká herečka Kerry Washington byla na začátku roku 2014 v pokročilém stadiu těhotenství a své bříško se stále snažila skrývat. Na 66. ročníku Director Guild Awards se objevila v černobílých šatech velmi nelichotivého střihu. Bříško sice zakryla, zato vypadala jako krabice. Alespoň že zkrácená délka odhalila nádherné střevíce, za které tleskáme.

    Autor: profimedia.cz
  • Coco Rocha (26)

     

    Kanadská modelka Coco Rocha se v červnu roku 2014 účastnila společenské akce Fragrance Foundation Awards, kde se objevila v opravdu nevšední róbě. Šaty v tělové barvě z dílny Zaca Posena vypadaly kvůli extrémnímu nařasení spíše jako umělecké dílo. Když pomineme, že absolutně nelichotily postavě, oceňujeme alespoň odvahu.

    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.