Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Top 10 nejkrásnějších šatů roku 2014: Které vítězí?

  • Prohlédněte si 10 nejkrásnějších šatů roku 2014.
    26. prosince 2014 | 06:00

    Po celý rok 2014 jsme se mohli kochat nádhernými róbami slavných hereček, zpěvaček a modelek, které předváděly na červených kobercích. Vybraly jsme pro vás deset nejkrásnějších šatů, které podle našeho názoru vévodí uplynulému roku. Napište nám, které jsou podle vás číslo jedna.

  • Jennifer Lawrence (24) v šatech Dior

     

    Hollywoodský miláček a módní ikona Jennifer Lawrence tu rozhodně nesmí chybět. Na premiéře filmu Hunger Games: Mockingjay – Part 1 v Los Angeles vypadala v šatech od Diora jako vždy famózně. S krémovou róbou perfektně sladila zlaté sandálky a metalické psaníčko. I ležérní a zároveň romantický drdol byl naprosto v pořádku. Jennifer je zkrátka jednička ve všech směrech!

    Jennifer Lawrence
    Autor: profimedia.cz
  • Jessica Alba (33) v šatech Andrew Gn

     

    Víte, jak si představujeme novodobou princeznu? Přesně jako herečku Jessiku Alba v pohádkové róbě Andrew Gn s metalickým korzetem, ke které dokonale sladila i účes v podobě ležérních vln i nahý make-up. Jessica je zkrátka hvězda se vším všudy a rozhodně si zaslouží být v top 10.

    Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz
  • Teri Hatcher (50) v zelených šatech

     

    "Zoufalá manželka" Teri Hatcher boří mýty. V padesáti letech se nebojí obléknout brčálově zelenou róbu s rafinovaným rozparkem a ještě je schopná strčit všechny své mladší kolegyně hravě do kapsy. Třešničkou tohoto outfitu byly antický účes, blýskavé psaníčko a elegantní sandálky v tělové barvě.

    Teri Hatcher
    Autor: profimedia.cz
  • Taylor Swift (25) v šatech Monique Lhuillier

     

    Americká country zpěvačka není jen hvězdou ve svém oboru, ale také současnou módní ikonou. Zhruba od svých dvaceti let se obléká jako dáma na úrovni a nás její modely opravdu baví. Jednoduché, ale oslnivé šaty z dílny Monique Lhuillier jsou jedny z nejpovedenějších roku 2014.

    Taylor Swift
    Autor: profimedia.cz
  • Angelina Jolie (39) v šatech Versace

     

    Angelina Jolie je bezpochyby jedna z nejkrásnějších žen planety a svou krásu podtrhuje nádhernými róbami, o kterých si povídá celý svět. Kožené šaty Versace vypadají luxusně, elegantně a sexy zároveň. Rozhodně patří k těm nejkrásnějším, které jsme za rok 2014 mohli vidět.

    Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Longoria (39) v šatech Cadena

     

    Krásná "zoufalka" Eva Longoria vypadá ve sněhobílých šatech s dlouhou vlečkou jako mořská víla. Nikdo by rozhodně netipoval, že tato snědá kráska má na krku čtyřicítku. Nádhernými róbami se to v jejím šatníku jen hemží, nás však tato s ručně našívanými perlami uchvátila nejvíce.

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
  • Jane Fonda (76) v šatech Elie Saab

     

    Své o mnoho mladší kolegyně strká díky mladistvému vzhledu a vytříbenému vkusu hravě do kapsy již několik let. Bordó róba Elie Saab poskládaná z tisíců třpytivých kamínků padne herečce jako ulitá a ostatní můžou jen závidět!

    Jane Fonda
    Autor: Reuters
  • Karolína Kurková (30) v šatech Marchesa

     

    Nejúspěšnější česká modelka, která se proslavila ve světě, Karolína Kurková se po celý rok stávala středem pozornosti na každé společenské akci, které se účastnila. Nejvíce se však všem zapsala do paměti v hedvábné róbě od Marchesa, která přítomné, módní kritiky i fanoušky zaujala nejen svou prostorovou výrazností, ale také ručně malovanými květinami, kterými byla poseta.

    Karolína Kurková
    Autor: profimedia.cz
  • Lupita Nyong´o (31) v šatech Oscars

     

    Velký herecký talent, herečka Lupita Nyong´o, je zároveň považována za módní ikonu. Se svou chlapeckou postavou se nebojí oblékat odvážné, ryze ženské šaty v nejrůznějších barevných kombinacích, a proto jí fandíme. V blankytně modrých šatech Oscars nás naprosto okouzlila.

    Šaty
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Middleton (32) v šatech Jenny Packham

     

    Kate Middleton se v posledních letech stala jednou z nejoblíbenějších žen světa a vzhlížejí k ní miliony dam i slečen po celém světě. Její klasické padnoucí kostýmky jsou již tradicí, proto nám naprosto vyrazila dech, když se objevila v blankytně modrých šatech s odvážným rozparkem. Romantické sandálky s mašlí už jen dotáhly celý model k dokonalosti.

    Kate zvolila na večer odvážnější róbu.
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.