Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se na outfity slavných žen.
    9. prosince 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak šlápl vedle?

  • Katherine Heigl (36)

     

    Křehká herečka, kterou pravděpodobně znáte ze seriálu Chirurgové, si s módou rozumí. Nikdy neměla potřebu halit se do růžových outfitů a hrát si na sladkou blondýnku. Na společenské akci The TrevorLIVE předvedla, že světlým typům žen dokonale padne královsky modrá. V sametové róbě s rafinovaným rozparkem vyrazila všem přítomným dech.

    Katherine Heigel
    Autor: profimedia.cz
  • Keira Knightley (29)

     

    Anglická herečka má velmi specifický cit pro módu. Dává přednost dívčím střihům, decentním barvám a nevšedním materiálům. Na londýnské akci British Independent Film Awards zazářila ve třpytivých šatech s nabíranou sukní a podle módních pravidel model doplnila o blýskavé lodičky. Jen ten make-up mohl být decentnější, ale to krásné Keiře odpustíme.

    Keira Knightley
    Autor: profimedia.cz
  • Andrea Verešová (34)

     

    Ne nadarmo je modelka Andrea Verešová považována za módní ikonu. Na vyhlášení Miss Junior všechny zúčastněné ženy strčila hravě do kapsy. Stačilo jen obléknout dokonale padnoucí róbu s rafinovaným výstřihem a Andrea se stala hvězdou večera.

    Andrea Verešová
    Autor: profimedia.cz
  • Lady Gaga (28)

     

    Kontroverzní zpěvačka Lady Gaga se rozhodla pro změnu vypadat jako žena, a tak na newyorský večírek vyrazila v blýskavé rudé róbě, ze které jí doslova vytékala ňadra. Taky to nebylo úplně ono, ale pořád lepší než chodit obalená v syrovém mase nebo téměř nahá. Snaha se cení!

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Brook (35)

     

    Anglická plus size modelka měla být jednou z největších ozdob akce Cosmopolitan Women Of The Year Awards. K této příležitosti však oblékla pouzdrové šaty, které ji měly opticky zeštíhlit, ale způsobily katastrofu. Sandálky sahající až ke kotníkům navíc Kelly opticky zkrátily nohy. Dokonalá postava ve tvaru přesýpacích hodin byla tatam.

    Kelly Brook
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.