Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Trendy zimní outfity podle zpěvačky Misty

Mista vám předvede své zimní outfity.
4. prosince 2014 | 12:00

Přišla zima a vy se nechcete vzdát svých oblíbených šatů? Inspirujte se mými třemi oblíbenými outfity, které vám v novém dílu MistaFashion dnes ukážu.

Bílé šaty

Mým prvním favoritem jsou bílé šaty z hrubé bublinkové látky. Látka, která připomíná praskací bublinky, je tuto sezonu velmi trendy, a navíc krásně hřeje. K tomu jsem oblékla černou koženou bundu. Když jsou teploty pod nulou, tak se bude rozhodně hodit kožená bunda s teplou kožešinou. Nebojte se bílé i během zimního období. Tahle barva vás krásně rozzáří.

Na nohy jsem si obula motorkářské boty, které jsou černé se stříbrným potiskem. A že je zip na šatech zlatý? To vůbec nevadí. Dnes je v módě dovoleno cokoliv, a zejména kombinace zlaté a stříbrné vždy zaujme. Na krk jsem zvolila jednoduché černé srdce, které visí na delším stříbrném řetízku. Na šatech se mi líbí kožené rukávy, které dodají celému outfitu luxusní nádech.

Mista vám předvede své zimní outfity.
Autor: archiv

Rolákové šaty

Mým druhým outfitem jsou jednoduché a hladké šedé šaty. Jsou z jemné bavlny a je to v podstatě pohodlný delší rolák. Šaty moc příjemně hřejí a jsou vhodné do práce, do školy a klidně i na večerní příležitost. Abych šaty ozvláštnila, zvolila jsem k nim černé motorkářské boty bez podpatku sahající pod kolena. K šatům jsem přidala zlatý pásek a nevšední náhrdelník.

Barvy

Proč bychom měli v zimě chodit jen v tmavých barvách? Nebojme se pustit trochu hravosti do našeho šatníku. Tento outfit je složen z dlouhého zářivě žlutého svetru a béžového teplého svetru ve stejné délce. Tyhle dva svetry jsem na sebe jednoduše navrstvila, abych v nízkých teplotách nezmrzla a cítila se příjemně. Jako doplněk jsem zvolila velký šperk ve tvaru srdce, který mě zaujal tím, že není příliš formální.

Ke všem třem outfitům se výborně hodí béžovo-zlato-stříbrná kabelka, ve které většinou nosím jenom lesk na rty, telefon a osobní doklady. Jako minimalistka se držím hesla "čím méně, tím lépe". V zimě to platí dvojnásob.

Tři zajímavé outfity si detailně prohlédněte ve videu:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.