Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Větší prsa a úzký pas? Vytvarujte si postavu pomocí pásku!

  • Vytvarujte si postavu pomocí pásku.
    2. prosince 2014 | 06:00

    Jak by se vám líbilo zdokonalit své křivky během pár vteřin? A věříte, že vám k tomu stačí obyčejný pásek? Přesně tak! Stačí vědět, kam ho umístit, a během pár sekund si vyčarujete větší prsa, úzký pas a tenčí boky. Vyzkoušejte to!

  • Zvýrazněte pas

     

    Pokud jste majitelkou chlapecké postavy, kterou značí nevýrazný pas, vytáhněte se skříně tenký pásek v barvě horní části outfitu a opásejte se s ním přesně v místech, kde chcete opticky vytvořit štíhlý pas. Pásek můžete připevnit přes tričko, svetr i kabát, jen je důležité, aby nebyl barevně příliš odlišný od vrchního díku oblečení, protože by to ubralo na výsledném efektu.

    Pásek dokáže vytvarovat postavu
    Autor: Outi Toivola
  • Zvětšete prsa

     

    Pokud vám příroda nenadělila bujná ňadra, můžete je alespoň opticky zvětšit pomocí pásku, který umístíte těsně nad pas. Zpočátku to může být trochu nepohodlné, ale konečný efekt opravdu stojí za to. Pozor by si ale měly dát ženy s větším bříškem, které by mohl tento způsob nošení pásku zbytečně rozšiřovat.

    Pásek dokáže vytvarovat postavu
    Autor: archiv firem
  • Ukažte své přednosti

     

    Máte-li tvar postavy hruška, znamená to, že se pyšníte úzkým pasem, oblými boky a větším zadečkem. Neváhejte si pohrát s barvami a všemožným zdobením, protože cílem je, aby byl pásek co nejvíce vidět a upoutal pozornost na vás přirozeně tvarovaný pas. Na široké pásky nošené přes boky ihned zapomeňte, ty vaší postavě nelichotí.

    Pásek dokáže vytvarovat postavu
    Autor: profimedia.cz
  • Opásejte se, i když jste plus size

     

    Máte pár kilo navíc a myslíte si, že pásky rozhodně nejsou nic pro vás? Chyba! Když si boky odzobíte asymetrickým, nebo širokým páskem, máte vyhráno. Nízko umístěný pásek opticky prodlouží a zároveň zúží vaši postavu a ještě poslouží jako super módní doplněk k vašemu outfitu. A nezapomeňte, skvěle vypadá nejen v poutkách kalhot, ale i ležérně spadlý přes sukni či šaty.

    Pásek dokáže vytvarovat postavu
    Autor: archiv firem
  • Tohle určitě vyzkoušejte!

     

    S pásky se dá také experimentovat. Vyzkoušejte takový, který vypadá jako zmenšenina korzetu. Pozor však na to, že většinou nejlépe padne vysokým ženám s dokonale tvarovanými křivkami.

     

    Jak vyčarovat nevšední outfit během pár sekund? Oblékněte tričko, přes něj přehoďte rozepnutá kardigan, nebo sáčko a nakonec přepásejte.

     

    Zkuste si s pásky zkrátka pohrát. Různě je omotat, nechat volně viset, kombinovat s jinými pásky. Zkrátka popustit uzdu své fantazii.

    Pásek dokáže vytvarovat postavu
    Autor: archiv firem, HM

     

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, Pásek, postava
Diskuse ke článku
.