Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější vánoční dárky

1. prosince 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Pomalu nám začal advent. Předvánoční čas plný setkávání s přáteli, pečení cukroví a také shánění dárků pro naše nejbližší. Jak ale vybrat ten správný dárek? Při výběru dárků myslete především na to, že se nemusí líbit vám, podstatné je, že se líbí obdarovanému. 

Která žena netouží dostat krásné prádlo?

Pamatujte, že nejvíc potěší věc, po které žena touží, ale sama by si ji nekoupila. Kupuje jen černé a bílé jednoduché prádlo, ale víte, že v obchodě pokukuje po barevném s krajkou? Překvapte ji. Pokud koupí krásné prádlo partner, udělá tím radost nejen jí, ale i sobě. Prádlo ale nemusí kupovat jen partneři. Vhodně zvolená souprava potěší třeba i od rodičů. Pokud víte, jakou velikost nosí žena, které chcete prádlo darovat, stačí jen vybrat.

Existují i další možnosti. Například český výrobce prádla TIMO nabízí hned dvě elegantní řešení. Můžete zakoupit dárkovou poukázku pro nákup na firemní prodejně. Poukázkou do prodejny TIMO nedarujete jen finanční částku, ale také odborné poradenství v oblasti spodního prádla. Vyškolené prodavačky pomůžou s výběrem správné velikosti a střihu. Poradí také, jak o prádlo správně pečovat.

Druhou možností je TIMO WishList. Obdarovaná si tak může sama vybrat, co dostane. Pokud chce překvapení, může si vybrat více věcí a napjatě čekat, co se objeví pod stromečkem. WishList je také skvělý způsob, jak partnerovi naznačit, co byste si přála pod stromeček.

Pro ty z vás, kteří si netroufnou koupit podprsenku, ale chtějí darovat prádlo, je skvělou alternativou košilka s krajkou. Košilky od firmy TIMO mají spoustu výhod. Díky složení 80 % polyamid a 20 % elastan je košilka pružná a příjemná na těle. Stejně jako klasická košilka zahřeje, ale krajka jí dodá luxusní vzhled. Skvěle se hodí do košil nebo triček s hlubším výstřihem. Jak k podprsenkám, tak i ke košilkám vyrábí TIMO kalhotky. Můžete tak vytvořit perfektní soupravičku.

TIMO Vánoční kolekce - košilka 30693 a kalhotky 11693
Autor: TIMO

Pyžamko nikdy nezklame

Mezi jeden z nejtypičtějších vánočních dárků patří bezesporu pyžamko či noční košilka. Něčím do postele určitě nic nezkazíte. Spousta pyžam se dá nosit i jako domácí oblečení. Pro zmrzlejší dámy je vhodné doplnit pyžamko i košilku župánkem. 

TIMO Pyžamko 38256 a župan 38265
Autor: TIMO
TIMO Noční košile 38262 a župan 38265
Autor: TIMO