Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 skvělých tipů na vánoční dárky pro ženy! Oblečení, doplňky i šperky

  • 28. listopadu 2014 | 06:00

    Došly vám letos nápady na vánoční dárky? Nezoufejte! Připravily jsme pro vás 10 skvělých tipů na dárky pro ženy, se kterými zaručeně zabodujete. Tak nevěšte hlavu a inspirujte se!

  • Hodinky

     

    Pokud nevíte, čím obdarovat svou přítelkyni, manželku, sestru nebo maminku, nikdy neuděláte chybu, když pořídíte hodinky. Neohlížejte se na to, že už dotyčná jedny, nebo klidně dvoje, doma má, hodinky jsou jako šperk, a těch není nikdy dost. Stačí jen mít tzv. v oku, jaký má vkus a styl oblékání. Pokud se žena nejraději obléká do džín a sportovní bundy, nikdy jí nekupujte hodinky posázené blýskavými kamínky. Stejně to platí i naopak u dam, které dávají přednost elegantnímu vzhledu.

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem

    Červené hodinky, Roxy, 2315 Kč, hodinky.cz, bílé hodinky, DKNY, Klenoty Aurum, info o ceně v obchodě.

  • Výbava na hory

     

    Pokud žena, pro kterou pořizujete vánoční dárek, jezdí pravidelně na hory a je vášnivou lyžařkou nebo snowboardistkou, rozhodně ji potěší "fungl" nová výbava. Ať už se jedná o nové lyže, hůlky, helmu nebo stylové oblečení, ve kterém bude na svahu nepřehlédnutelná.

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem

    Bunda, New Yorker, 799 Kč, oteplováky, 2249 Kč, snowboards.cz.

  • Boty

     

    Ve svém okolí neznám ženu, která by nemilovala boty. Ať už se jedná o prudce elegantní lodičky, vysněné kožené kozačky nebo třeba kvalitní sportovní obuv na běhání. Stačí jen vědět, co se dotyčné líbí a jakou má velikost nohy. Pokud je to možné, nenápadně si na nákup bot ukradněte z jejího botníku jeden "střevíček" a se zbytkem vám už poradí prodavačka.

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem

    Lodičky, Zara, 999 Kč, kozačky, Deichmann, 2199 Kč

  • Šála, šátek

     

    Velmi oblíbeným ženským doplňkem jsou šály a šátky. Je už jen na vás, jestli se rozhodnete pořídit elegantní saténový šátek, maxi šál nebo hřejivou tunelovou šálu. S takovým dárkem rozhodně uspějete!

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem

    Šátek, Jennyfer, 399 Kč, kostkovaná šála, Mango, 799 Kč

  • Pyžamo

     

    V naší ryze ženské redakci jsme se shodly, že velkou radost nám pod stromečkem udělá i nové pyžamo. Stačí jen vědět, jestli dotyčná spí v teplém pyžamu s dlouhými nohavicemi i rukávem, jestli dává přednost kraťasům, nebo lehké noční košilce.

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem

    Pyžamo se sobem, F&F, 499 Kč, lehké pyžamko, Lindex, 599 Kč

  • Kabelka

     

    Ženy a kabelky patří zkrátka k sobě. Zkuste nenápadně zjistit, po kterém psaníčku, kabelce nebo brašně žena touží,a vyražte na lov do obchodu. A kdyby o žádné nemluvila, rozhodně to neznamená, že si kabelku nepřeje, party psaníčkem nikdy nic nezkazíte!

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem
  • Spodní prádlo

     

    Své matce, sestře ani kamarádce rozhodně sexy spodní prádélko nekupujte, ale vaše partnerka bude rozhodně nadšená. A je to vlastně i takový malý dárek pro vás, když vám pak bude předvádět, jak jí perfektně sedne. Než se vydáte na nákup, zjistěte přesně velikosti spodního prádla své milé a podle nich pak pořizujte.

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem

    Spodní prádlo z kolekce 50 odstínů šedi, F&F, podprsenka 649 Kč, kalhotky 279 Kč, body, Mango, 799 Kč

  • Šaty

     

    Pokud víte, že žena, kterou chcete obdarovat, miluje šaty, bude z takového daru v sedmém nebi. Poraďte se s její kamarádkou, jestli máte koupit róbu až na zem, klasické malé černé, nebo flitrované mini.

    Tipy na dárky
    Autor: archiv firem

    Róba, F&F, 1599 Kč, koktejlky, Esprit, 2799 Kč

  • Šperk

     

    Šperkem nikdy nic nezkazíte! Každá žena bude mít radost z prstýnku, náušnic, náhrdelníku i náramku. Za každou cenu však pořizování šperku neznamená, že musíte v klenotnictví nechat desítky tisíc. I obyčejná bižuterie vypadá krásně. Pokud si však vaše žena potrpí na luxus, budete muset nějaké ty tisíce obětovat.

    4
    Autor: archiv firem

    Náhrdelník, Style Avenue, info o ceně v obchodě, náušnice, Alo diamonds, info o ceně v obchodě

  • Zavazadlo

     

    Pokud vy i vaše partnerka rádi cestujete, rozhodně je pro ni skvělým dárkem i nové zavazadlo. Pokud často lítáte do zahraničí nebo jezdíte autem na hory, pořiďte jí stylový kufr. Jestliže dáváte přednost horským túrám a sjíždění řeky, schovejte jí pod stromeček krosnu.

    10
    Autor: archiv firem

     

    Krosna, 3299 Kč., kufr, 8699 Kč., oboje Samsonite.

Klíčová slova:  móda, vánoce, dárky, oblečení, doplňky, tipy
Diskuse ke článku
.